Site icon TLIFE

Μύκονος: Διαρρήκτες εισέβαλαν στη βίλα γνωστού μάνατζερ – Τα κλοπιμαία και η δυσάρεστη έκπληξη

Ένα ακόμη κρούσμα διάρρηξης πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο, κινητοποιώντας ξανά κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής που κατέφθασε άρον άρον στο νησί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, διαρρήκτες εισέβαλαν στη βίλα του μάνατζερ Σπύρου Ρέβη, ενώ εκείνος έλειπε και του πήραν όλα τα κοσμήματα που είχε στο σπίτι.

Η εισβολή έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν “ποντικοί” μπήκαν ανενόχλητοι στη βίλα του στην περιοχή Φάμπρικα, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα του σαλονιού. Ωστόσο, μια δυσάρεστη έκπληξη τους περίμενε, καθώς τα κοσμήματα και το ρολόι που πήραν ήταν… “μαϊμού”.

Όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ στην Ασφάλεια, αν και αρχικά είχε δηλώσει πως του έκλεψαν ένα πανάκριβο rolex και κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ, τελικά έδωσε και συμπληρωματική κατάθεση αναφέροντας πως τα κλοπιμαία κόστιζαν περίπου 3.000 ευρώ. Ωστόσο, η αστυνομία έχει θορυβηθεί με τις συνεχόμενες διαρρήξεις στο νησί των ανέμων και εξετάζει το ενδεχόμενο το νέο κρούσμα να συνδέεται με τη σπείρα που πριν λίγες μέρες είχε εισβάλει στο σπίτι Αράβων τουριστών…

© 2024 tlife.gr