Η Μύκονος «γέμισε» με διάσημες παρουσίες! [pics]

Η Μύκονος «γέμισε» με διάσημες παρουσίες! [pics] | tlife.gr

Το καλοκαίρι κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή του και όλοι αρχίζουμε να διοργανώνουμε τις πρώτες καλοκαιρινές αποδράσεις για φέτος! Βέβαια, hot προορισμό για ακόμη μια φορά αποτελεί η Μύκονος όπου κάθε χρόνο μαζεύει μερικούς από τους πιο διάσημους Έλληνες αλλά και ξένους stars. Για ακόμη ένα καλοκαίρι, το Νησί των Ανέμων πρόκειται να «βουλιάξει» από celebrities, όπου θα απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα του κοσμοπολίτικου νησιού.

Αυτές τις μέρες, ήδη κάποιοι επώνυμοι Έλληνες έχουν φτάσει στο κυκλαδίτικο νησί, όπου περνούν μοναδικές στιγμές, κάνοντας ηλιοθεραπεία και βόλτες στα σοκάκια. Ο Νεκτάριος Σκαμνάκης κάλεσε μερικούς από τους πιο διάσημους φίλους του στο εστιατόριο Krama, το οποίο βρίσκεται στη χώρα της Μυκόνου και όλοι μαζί απόλαυσαν ένα ξεχωριστό δείπνο, το οποίο έχει δημιουργήσει ο καταξιωμένος σεφ Χρύσανθος Καραμολέγκος.

Ανάμεσα στους celebrities που βρέθηκαν στο εστιατόριο ήταν η Εύη Βατίδου, η Μαρία Κορινθίου, ο Λάκης Γαβαλάς, η Πηγή Δεβετζή, η Ελισάβετ και η Ειρήνη Αϊνατζόγλου αλλά και η Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Εύη Βατίδου

Πηγή Δεβετζή – Νεκτάριος Σκαμνάκης – Μάγκυ Χαραλαμπίδου – Λάκης Γαβαλάς

Μάγκυ Χαραλαμπίδου – Λάκης Γαβαλάς

Πηγή Δεβετζή – Μάγκυ Χαραλαμπίδου – Λάκης Γαβαλάς

Πηγή Δεβετζή

Ειρήνη και Ελισάβετ Αϊνατζόγλου

Έλλη Παπαγγελή

Μαρία Κορινθίου – Νεκτάριος Σκαμνάκης

Γιάννης Κοντούλης – Δέσποινα Μοιραράκη

READ more