Μυριέλλα Κουρεντή – Survivor: Ο Σερραίος εκδότης που είχε σχέση μέχρι τον Σεπτέμβριο

Μια νέα αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Μυριέλλας Κουρεντή έφερε στο φως η εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου. 

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, η Μυριέλλα Κουρεντή είχε βρεθεί στις Σέρρες λόγω μιας παράστασης όπου πρωταγωνιστούσε. Το διάστημα εκείνο είχε χωρίσει ήδη με τον John, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι όπου συζούσαν και είχε πάει στο εξωτερικό.

Όταν λοιπόν βρέθηκε στις Σέρρες για την παράσταση, γνώρισε έναν δημοσιογράφο και εκδότη που την γοήτευσε. Ο άνθρωπος αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής με τον οποίο δημιουργήθηκε μια σχέση, η οποία κράτησε μέχρι τον Σεπτέμβριο. Οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι ωστόσο το ειδύλλιο αυτό έληξε λόγω της χιλιομετρικής απόστασης.

Οι σχέσεις τους παραμένουν φιλικές ενώ με τον John η δημοσιογράφος ανέφερε πως δεν τα ξαναβρήκαν ποτέ αλλά συνεχίζουν να είναι συνεργάτες και να τρέφουν βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164