Μυριέλλα Κουρεντή: Η εξομολόγηση για τον πρώην σύντροφό της που έφυγε από τη ζωή

Η Μυριέλλα Κουρεντή μετά τη νίκη της στο Just the 2 of us, το 2014, αποστασιοποιήθηκε από την τηλεόραση. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η ηθοποιός μίλησε για τα μαθήματα που πήρε μέσα σε αυτά τα χρόνια.

«Δεν χρειάζεσαι πολλά πράγματα για να είσαι ευτυχισμένος. Δεν είχα πολλά χρήματα, αλλά δεν με ένοιαζε, γιατί είχα δίπλα μου ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν. Ήμουν σε ένα περιβάλλον όπου αισθανόμουν ο εαυτός μου. Ξεκίνησα να κάνω όλα αυτά που με γέμιζαν, όπως γυμναστική και χορό, στη σχολή της κολλητής μου – έτσι, δεν είχα να πληρώνω δίδακτρα. Ίσως ήταν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η απότομη αναγνωσιμότητα ήρθε στη ζωή της ύστερα από μια μεγάλη απώλεια. Η ίδια αποκάλυψε πέρσι, κατά τη συμμετοχή της στο Dancing With the Stars, πως το 2010 έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός της με τον οποίο διατηρούσε μακροχρόνια σχέση.

«Κάποτε η μητέρα μου μου είχε πει: “Ό,τι κάνεις τώρα το καταλαβαίνεις αύριο, ό,τι ζεις σήμερα το αντιλαμβάνεσαι στο μέλλον”. Είχα φτάσει στο Ω πριν καν προλάβω να περάσω το Κ. Δεν καταλάβαινα τον αντίκτυπο των καταστάσεων μέσα μου και όντως κάποια στιγμή κλάταρα ξαφνικά. Όταν βίωσα την απώλεια, προσπαθούσα να ταξιδεύω συνέχεια. Αποκόπηκα από κάθε άνθρωπο και μέρος που μου τον θύμιζε. Έκανα πολύ καιρό να επαναφέρω φιλίες σημαντικές που σχετίζονταν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Το είχα φτιάξει στο μυαλό μου ότι εγώ θα είμαι για πάντα μαζί του. Τον έβλεπα λίγο σαν το κάρμα μου, ενώ δεν μπορείς να είσαι τόσο εγωιστής που να πιστεύεις ότι ξέρεις ποιο είναι το κάρμα σου και ποια θα είναι η κατάληξή σου», εξομολογήθηκε.

Read More

And More