Μυρτώ Αλικάκη: Η εύκολη συνταγή για κοτόπουλο στη γάστρα που σου προτείνει η ηθοποιός!

Η Μυρτώ Αλικάκη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, η οποία έχει δοκιμαστεί σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Η γνωστή ηθοποιός μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από την καθημερινή σειρά του Alpha “Το Τατουάζ” μια δουλειά που, όπως η ίδια έχει παραδεχτεί, έχει αγαπήσει πολύ.

Μπορεί να έχει μία αυξημένη επαγγελματική καθημερινότητα, όμως τον ελεύθερο χρόνο της θέλει να τον περνά όσο πιο παραγωγικά γίνεται. Αδυναμία της ηθοποιού αποτελεί η μαγειρική και αυτός είναι και ο λόγος που δεν σταματά να μας δείχνει τις λαχταριστές δημιουργίες που φτιάχνει. Το απόγευμα της Πέμπτης, η Μυρτώ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το εξαιρετικό κοτόπουλο που έφτιαξε δίνοντας μάλιστα και τη συνταγή στους followers της.

“Κοτόπουλο με πορτοκάλι κάρυ και μουστάρδα στη γάστρα 👍 Παίρνετε ένα κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες και το πλένετε . Το τοποθετείτε στη γάστρα , ρίχνετε αλάτι, πιπέρι, κάρυ και πολλά μυρωδικά. Επίσης λίγο ψιλοκομμένο σκόρδο Ανακατεύετε δύο κουταλιές μουστάρδα με το χυμό ενός πορτοκαλιού και το περιχύνετε , ρίχνετε και λίγο λάδι . Το βάζετε στο φούρνο σκεπασμένο για περίπου μιάμιση ώρα” έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More