Μυρτώ Αλικάκη: Θεατρική πρεμιέρα με τον Πέτρο Λαγούτη και τους γιους τους στο πλευρό της!

Μπορεί οι υποχρεώσεις της στο “Τατουάζ” να τέλειωσαν και εκείνη να έχει ξεκινήσει γυρίσματα για το νέο σήριαλ που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει, όμως οι υποχρεώσεις δεν σταματούν εκεί. Ο λόγος για την Μυρτώ Αλικάκη, η οποία διανύει μία από τις δημιουργικές περιόδους της ζωής, καθώς πέρα από τα γυρίσματα για τη νέα σειρά που θα δούμε τη νέα σεζόν, η κοκκινομάλλα – πλέον – ηθοποιός θα κάνει περιοδεία όλο το καλοκαίρι με την παράσταση “Ο κατά φαντασίαν ασθενής”.

Το βράδυ της Τετάρτης, η παράσταση έκανε πρεμιέρα στο Κατράκειο Θέατρο και πολλά ήταν τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν τους πρωταγωνιστές και φυσικά να στηρίξουν την παράσταση. Από το πλευρό της γνωστής ηθοποιού δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρώην σύζυγός της, Πέτρος Λαγούτης, μαζί με τους δύο γιους τους, Δημήτρη και Γιώργη. Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και παρά το γεγονός ότι έχουν χωρίσει, διατηρούν άψογες σχέσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Μυρτώ Αλικάκη και τον Πέτρο Λαγούτη μετά το τέλος της παράστασης όπως επίσης και την κοκκινομάλλα ηθοποιό μαζί με την Ταμίλα Κουλίεβα και την Σάσα Σταμάτη. Και πριν απορήσεις για το μακιγιάζ της, να σου εξηγήσω ότι είναι έτσι για χάρη του ρόλου της.

Δες φωτογραφίες:

Μυρτώ Αλικάκη, Ταμίλα Κουλίεβα

Σάσα Σταμάτη, Ταμίλα Κουλίεβα

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More