Μυρτώ Κάζη: Η παρουσιάστρια μοιράζεται συμβουλές ευεξίας, χαλάρωσης και ομορφιάς με όλες τις μέλλουσες και νέες μαμάδες!

Πριν λίγους μήνες έγινε μαμά και όποτε μιλά για το… μπιθάκι της, όπως αποκαλεί τον γιο της, συγκινείται και λιώνει. Μια μαμά σαν τη Μυρτώ Kάζη που είναι μονίμως στο τρέξιμο έχει να μοιραστεί πολλές συμβουλές με όσες πρόκειται να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια και blogger, θα βρίσκεται στα βρεφικά πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου από τις 12:00 έως τις 15:00 στο Περιστέρι και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου από τις 17:30 έως τις 20:30 στον Άλιμο, καλεσμένη γνωστών εταιριών για να μοιραστεί όλα τα μυστικά της.

Ως νέα μαμά, η Μυρτώ Κάζη γνωρίζει όλες τις δυσκολίες και προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα αναλαμβάνοντας τον απαιτητικό αλλά μοναδικό αυτό ρόλο, δηλαδή της μητέρας, και γι’ αυτό θα μοιραστεί συμβουλές ευεξίας, χαλάρωσης και ομορφιάς με όλες τις γλυκές μέλλουσες και νέες μαμάδες.

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει ειδική σύμβουλος ομορφιάς γνωστής εταιρίας καλλυντικών που θα προτείνει σε όλες τις ενδιαφερόμενες έξυπνους και εύκολους τρόπους για να παραμένουν φρέσκιες και όμορφες όλες τις ώρες.

Στο τέλος οι ενδιαφερόμενες θα φύγουν όλες με πλούσια δώρα!

Read More

And More