Μυστικός γάμος για την καλλονή Χρυσάνθη Ντάφλα!

Μετά από δυο περίπου χρόνια σχέσης και ένα τρυφερό ειδύλλιο ο επιχειρηματίας Γρηγόρης Σαράντης και η καλλονή Χρυσάνθη Ντάφλα επισημοποίησαν τη σχέση τους και παντρεύτηκαν ήσυχα και μυστικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι που τον τελευταίο χρόνο ζει κάτω από την ίδια στέγη στο σπίτι του επιχειρηματία στο Κολωνάκι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Ωστόσο, το γεγονός, ότι ο επιχειρηματίας είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που αποφεύγει κάθε είδους δημοσιότητας και η όμορφη Χρυσάνθη προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της, σε συνδυασμό με το γενικότερο κλίμα που επικρατεί λόγω κορονοϊού, έκαναν το ζευγάρι να παντρευτεί κάτω από άκρα μυστικότητα χωρίς δημοσιότητα και τυμπανοκρουσίες.

Την ευχάριστη είδηση του γάμου επιβεβαίωσε ο καλός φίλος της Χρυσάνθης και γνωστός pr manager Χαρης Σιανίδης. Η όμορφη νύφη μάλιστα, εδώ και λίγες μέρες έχει αλλάξει το όνομά της στα social media σε Χρυσάνθη Ντάφλα Σαράντη.

Δες την ανάρτηση του Χάρη Σιανίδη:

«Just married @chrysanthidafla! Η Χρυσάνθη ήταν πάντα για ‘μένα μια φίλη θησαυρός… ένα real top-model μια εποχής που δεν ξαναγυρνάει… με κανέναν άλλο φίλο δεν ένοιωθα την ασφάλεια που αισθανόμουν με εκείνη… “ας τα όλα πάνω μου Χάρη” θυμάμαι να μου λέει…

Φίλος, μάγκας,-προστάτης…. δεν υπήρξαμε ποτέ αυτοκόλλητοι… μπορεί να κάναμε να μιλήσουμε μήνες… όμως πάντα υπήρχε ένα καρμικό-ανεξήγητο δέσιμο…. μια ενεργειακή συμπόρευση… σχεδόν μαγική… χωρίς να χρειάζεται να εξηγείς… χωρίς να αναλύεις … χωρίς πολλά τηλέφωνα και περιττά λόγια…. ήταν και ήμουν πάντα εκεί….

Πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε όπως εκείνη ήθελε… μοναχικά και ανατρεπτικά…. Πλέον είναι Η Κυρία Ντάφλα – Σαράντη… για ‘μένα όμως θα παραμείνει η Χρυσάνθη που πάντα θα αγαπώ… η Χρυσάνθη που πάντα θα μοιραζόμαστε αύτα που ποτέ δεν θα μάθει κανείς…

Να ζήσεις ψυχή μου Να είσαι ευτυχισμένη!»

Ο Γρηγόρης Σαράντης έχει ήδη δυο παιδιά που απέκτησε από το γάμο του με την Μάνια Ντέλου. Το πρώην ζευγάρι είχε χωρίσει το 2016 μετά από 15 χρόνια γάμου. Ενώ, η Χρυσάνθη Ντάφλα στο παρελθόν είχε παντρευτεί τον  Αλέξη Λούβαρη, αλλά είχαν χωρίσει το 2014.

Ωστόσο, το 2018 ο επιχειρηματίας και η καλλονή και πρώην playmate ξεκίνησαν ένα τρυφερό ειδύλλιο που αρχικά κράτησαν ως επτασφράγιστο μυστικό, αλλά όσο περνούσε ο καιρός ο δεσμός δυνάμωνε και τους οδήγησε μέχρι το ρομαντικό – κεκλεισμένων των θυρών- γάμο τους!

Να ζήσουν!

Read More

And More