Ν. Αλιάγας – Τ. Γρηγορίου: Βάφτισαν την κόρη τους στη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας! Video

Με μια λιτή τελετή και σε στενό κύκλο βαφτίστηκε το απόγευμα της Κυριακής η κόρη του Νίκου Αλιάγα και της Τίνας Γρηγορίου. Το μυστήριο έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του παρουσιαστή, τη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας, και το μοναστήρι της Αγίας Αγάθης.
Όπως διαβάζουμε στο City Voice, ο γνωστός παρουσιαστής δείχνοντας για ακόμα μια φορά την αγάπη για τον τόπο του και με την απλότητα που τον διακρίνει, βάφτισε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την μόλις εννιά μηνών κορούλα του η οποία θα ακούει στο όνομα Αγαθή, όπως και το ομώνυμο εκκλησάκι με το οποίο είναι ιδιαίτερα δεμένος ο πατέρας της. Νονά της μικρής… η αδελφή του Νίκου Αλιάγα, Μαρία, η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στην ανιψιά της!
Ο στολισμός της εκκλησίας ήταν λιτός με το λευκό να κυριαρχεί, ενώ έξω από την εκκλησία, τους καλεσμένους περίμεναν γλυκά του κουταλιού, και διάφορα άλλα παραδοσιακά εδέσματα.

/

Στο μυστήριο παρευρέθηκε η Μαριάννα Λάτση η οποία έφτασε με την εντυπωσιακή θαλαμηγό Paris στο λιμάνι του Μεσολογγίου, συνοδευόμενη από τον γιό της Πάρη Κασιδόκωστα, η ξαδέρφη του Νίκου Αλιάγα και γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου και αρκετοί συγγενείς και φίλοι, αλλά και απλοί συγχωριανοί του.
Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι σε ταβέρνα της Σταμνάς και μάλιστα, όπως ανακοίνωσε και ο παρουσιαστής με guest star τον γνωστό τραγουδιστή – δεξιοτέχνη του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα ο οποίος έφτασε με ελικόπτερο από την Βουλγαρία ειδικά για το γλέντι.
Ο δημοφιλής παρουσιαστής ιδιαίτερα συγκινημένος έκανε πρόποση για την μικρή του πριγκίπισσα, λέγοντας: “Από εδώ ξεκίνησαν όλα και ήταν σημαντικό για εμάς να βαφτίσουμε την κόρη μας στο σημείο αναφοράς των γονιών μου.Ειμαι πολύ περήφανος που η σκούφια μου κρατάει από αυτό το μέρος και χτυπάει το νταούλι στα σπλάχνα μου όπου και αν βρίσκομαι”.
Δες τα πλάνα του CityVoice.gr:

Read More

And More