Ν. Αναδιώτης – Β. Σταματοπούλου: Φωτογραφίζονται και μιλούν για το μωρό του θέλουν!

Ο Νίκος Αναδιώτης και η Βίκυ Παπαδοπούλου υποδέχτηκαν νιόπαντροι τη νέα χρονιά! Το ζευγάρι ποζάρει μαζί για το περιοδικό OK! Και μιλάει στον Γιάννη Πουλόπουλο για τον έρωτά του που δεν ήταν με την πρώτη ματιά, τις καινούριες συνήθειες της συζυγικής καθημερινότητάς του αλλά και τη βαθιά θρησκευτική πίστη του. Ακόμα, εκμυστηρεύονται την επιθυμία τους για ένα μωρό!

Δεν ήσασταν πολύ νέοι για να παντρευτείτε;
Νίκος: Από τη στιγμή που συνάντησα τη Βασιλική, την πιο ξεχωριστή από όσες γυναίκες είχα γνωρίσει μέχρι τότε, δεν είχα τη διάθεση να ρισκάρω. Η Βασιλική ήρθε στη ζωή μου για κάποιο λόγο και ήθελα να παραμείνει.
Βασιλική: Με τον Νίκο γνωριστήκαμε σε ένα διαφημιστικό, όπου εγώ είχα αναλάβει το hairstyling. Δεν ήξερα ποιος είναι. Δεν ήξερα ούτε το όνομά του. Και παρόλο που μου συστήθηκε, έκανα τρεις μέρες για να μάθω να το λέω σωστά. (γελάει) Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση πάνω του ήταν ασφαλώς η εμφάνισή του. Αλλά στην πρώτη ώρα που μιλήσαμε το στοιχείο αυτό ήρθε τέταρτο, γιατί κέρδισαν η θετική του αύρα, το χιούμορ, η διακριτικότητά του, οι τρόποι του.
Νίκος: Από την πρώτη κιόλας συνάντηση, σε εκείνο το διαφημιστικό που έγινε στο Ρίο, με εντυπωσίασε τόσο που ήθελα να τη γνωρίσω καλύτερα. Μάλιστα όταν την πρωτοείδα, νόμιζα ότι ήταν η συμπρωταγωνίστριά μου και όχι η κοπέλα που θα επιμελούνταν το χτένισμά μου. Πάνω στην κουβέντα ανακαλύψαμε ότι πηγαίναμε για μπάνιο στην ίδια παραλία και έτσι δώσαμε ραντεβού την επόμενη μέρα εκεί. Όταν γύρισα σπίτι μου μετρούσα τις ώρες μέχρι να έρθει το επόμενο πρωινό.
Βασιλική: Ακόμα και στις επόμενες συναντήσεις μας δεν υπήρχε το στοιχείο του φλερτ. Περισσότερο παρέα κάναμε. Δεν ήταν αυτό που λέμε “έρωτας με την πρώτη ματιά”. Μέσα από τον τρόπο που επικοινωνούσαμε προέκυψε ο έρωτας. Αισθάνομαι ότι η σχέση μας λειτούργησε λίγο αντίστροφα. Πρώτα τον εκτίμησα, τον θαύμασα, τον καμάρωσα και μετά τον ερωτεύτηκα. Ο Νίκος είναι πολύ λεβέντης άνθρωπος. Έχει μαι αρχοντιά στην ψυχή του και αυτό με έκανε να τον αγαπήσω. Αυτό που ερωτεύτηκα στον Νίκο είναι ότι έχει μάτια στην ψυχή του.

Ποια είναι η πιο έντονη ανάμνηση που έχετε από την ημέρα του γάμου σας;
Βασιλική: Αυτό που θυμάμαι σίγουρα είναι εκείνη η γλυκιά υπερένταση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό που με άγγιξε περισσότερο ήταν το μυστήριο.
Νίκος: Το ίδιο ισχύει και για μένα. Εμείς δεν παντρευτήκαμε για το πάρτι, γι’ αυτό και το μόνο που κάναμε μετά ήταν να πάμε σε ένα εστιατόριο με τους στενούς συγγενείς και φίλους και να φάμε όλοι μαζί. Θέλαμε απλά να ενωθούμε ενώπιον θεού και ανθρώπων.

Θέλετε να αποκτήσετε σύντομα ένα μωρό;

Νίκος: Αυτό είναι θέλημα Θεού. Δεν έρχεται κατά παραγγελία. Όποτε έρθει, θα είναι καλοδεχούμενο.
Βασιλική: είναι κάτι που θέλουμε και οι δύο πάρα πολύ και αν με ρωτάς θα ήθελα το παιδί μας να είναι ολόιδιο ο Νίκος.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

Read More

And More