Ν. Δραγούμη: Μίλησε για το θάνατο της οικιακής βοηθού μέσα στο σπίτι της

Για το θάνατο της οικιακής βοηθού της μέσα στο ίδιο της το σπίτι που οδήγησε στα δικαστήρια τον σύζυγό της Έντι Ρόμπερτς μίλησε για πρώτη φορά η Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε τι ακριβώς είχε συμβεί και πως έπαθε ηλεκτροπληξία η κοπέλα.
Ο σύζυγός της βρέθηκε στο δικαστήριο τις προηγούμενες ημέρες για τον φόνο εξ’ αμέλειας της οικιακής τους βοηθού. Η 20χρονη κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο κάνοντας δουλειές μέσα στο σπίτι, όταν έπαθε ηλεκτροπληξία μετά από τη χρήση μιας οικιακής συσκευής.
Η Ναταλία μίλησε γι’ αυτό το τραγικό περιστατικό στο “Πρωινό mou”: “Αυτό είχε γίνει πριν από επτά χρόνια. Έχασε τη ζωή της από ηλεκτροπληξία. Υπήρχε στο σπίτι μας, στον πίνακα, ένα κουμπί σαν όλα τα άλλα, το οποίο όμως αναιρούσε τη λειτουργία του ρελέ. Ένας επαγγελματίας, επιπόλαιος ηλεκτρολόγος δεν μας έδειξε ποτέ αυτό το κουμπί. Χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή. Πριν μισή ώρα είχε κάνει μπάνιο το παιδί. Ήμασταν όλοι στο σπίτι. Η ΔΕΗ είχε έρθει και έλεγξε τη γείωση και μας έδωσε άδεια, όμως η γείωση δεν ήταν σωστή. Η ευθύνη του ιδιοκτήτη είναι ότι δεν γνώριζε την ύπαρξη του κουμπιού αυτού”.
Ακόμη, η ίδια μίλησε και για το σάλο που είχε προκαλέσει το δώρο που είχε δεχτεί από το ΑΠΘ με χρήματα του ελληνικού δημοσίου, ξεκαθαρίζοντας: “Το θέμα δεν είναι αν εγώ πήρα δώρο ένα κινητό, αλλά το ότι μέσα στο ΑΠΘ λένε ο ένας για τον άλλο ότι ο άλλος μου το χάρισε. Εγώ ότι ήταν να πω το είπα στο δικαστήριο. Την επόμενη φορά που θα δεχτώ ένα δώρο θα βάλω το μυαλουδάκι μου να δουλέψει για το αν τα χρήματα που ξοδεύτηκαν γι’ αυτό είναι από το δημόσιο ή όχι”.
Δες το video του zappit:

Read More

And More