Ν. Καρύδης: Μιλά στο TLIFE για την παρεξήγηση στο Facebook και την κατάσταση της υγείας του!

Ένα κείμενο που ανάρτησε στο προφίλ του στο Facebook στάθηκε η αφορμή για να προκληθούν δεκάδες σχόλια και ανησυχία για το αν είναι ή όχι καλά στην υγεία του ο Ντίνος Καρύδης. Το TLIFE επικοινώνησε με τον γνωστό Έλληνα ηθοποιό που μας διαβεβαίωσε πως είναι πολύ καλά στην υγεία του και ξεκαθάρισε την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από το post του.
Το κείμενο που ανάρτησε από χθες ήταν αναδημοσίευση του κειμένου που έγραψε μια γυναίκα στα αγαπημένα της πρόσωπα και τους φίλους της, λίγο πριν μπει στο χειρουργείο. Ο Ντίνος Καρύδης συγκινήθηκε από αυτό το κείμενο και το δημοσίευσε στο προφίλ του αλλάζοντας το θηλυκό σε αρσενικό και υπογράφοντάς το. Αυτός ήταν και ο λόγος που προκλήθηκε η παρεξήγηση. Πολλοί νόμιζαν ότι ο ίδιος έμπαινε στο χειρουργείο και έσπευσαν να του στείλουν μάλιστα και μηνύματα συμπαράστασης.

Ο ίδιος πάντως μίλησε στο TLIFE και ξεκαθάρισε την κατάσταση: “Έγινε παρεξήγηση. Δεν ισχύει ότι δεν είμαι καλά. Είμαι πολύ καλά στην υγεία μου. Απόψε, μάλιστα, θα φύγω για Κιάτο, για να κάνω τα τελευταία θαλάσσια μπάνια μου και θα ασχοληθώ και με την παράσταση, ένα έργο του Τσέχοφ, που ετοιμάζω για την επόμενη σαιζόν. Είμαι πολύ καλά, πιο καλά και από του 5.000 φίλους που έχω στο Facebook.”
Μιλώντας για το κείμενο που ανάρτησε, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είναι ένα κείμενο που είδα κάπου, καθώς έψαχνα στο διαδίκτυο. Ήταν πολύ συγκινητικό και το είχε γράψει μια κυρία που δεν είναι δημόσιο πρόσωπο και το ανέβασα αλλάζοντας το θηλυκό πρόσωπο σε αρσενικό και έκανα τη βλακεία από κάτω να βάλω το όνομά μου. Μου άρεσε σαν συγκινητικό ανθρώπινο γράμμα που το απευθύνει κάπου η κυρία και μόλις το έβαλα έγινε ο χαμός” και πρόσθεσε: “Κάποια στιγμή σκέφτηκα να το σβήσω, αλλά αναρωτήθηκα που θα πάει το πράγμα”.
Τέλος, ο ίδιος εξομολογήθηκε και το μεγάλο του παράπονο.
“Πριν μήνες είχα κάνει μια εγχείρηση και κάποιος δημοσιογράφος παρουσίασε το πρόβλημα υγείας πολύ πιο σοβαρά από ότι ήταν και αυτό μου κόστισε τρεις δουλειές. Με συναντούσαν συνάδελφοι και νόμιζαν πως δεν είμαι καλά”.

Δες το κείμενο που ανέβασε στο Facebook του:
“Έφθασε η μέρα φίλοι μου.. η μέρα που το τελευταίο καιρό σας ζάλισα το κεφάλι… Είπαμε… ανθρώπινο συναίσθημα ο φόβος και να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν κατάφερα να βρω τρόπο να το… σκάσω!!!!
Δεν μπορώ να σας πω ψέμματα, νοιώθω παγιδευμένος, εγκλωβισμένος σε μία απόφαση αναγκαία. Σιχαίνομαι τις καταστάσεις που δεν μπορώ να …ελέγξω και να είμαι εγώ ο οδηγός τους. Αν και έχω περάσει από πολύ νέος περισσότερο δύσκολες εγχειρήσεις ίσως το γεγονός ότι πια είμαι μεγάλος με κάνει πιο διστακτικο. Ίσως πάλι γιατί έχω την άσχημη ανάμνηση από τη παλιά ορθοπεδική μου περιπέτεια που με κράτησε μήνες χωρίς να μπορώ να περπατώ.
Καταλαβαίνετε εσείς… Με ξέρετε πια καλά… Το κλείσιμο δεν είναι από τα αγαπημένα μου σπορ και για τουλάχιστον 2 μήνες η ζωή μου θα αλλάξει.
Έφθασε η μέρα. Πρέπει να είμαι μέσα! Ζήτησα για τελευταία χάρη πριν φύγω ένα σκέτο καφεδάκι ελληνικό με φουσκάλες στον υπολογιστή μου μπροστά και την ανάρτηση αυτή… Μάλλον όχι ανάρτηση. Ποτέ δεν τις έβλεπα σαν αναρτήσεις.
Λοιπόν, σας αφήνω το μπλοκόσπιτο μου ανοιχτό, το κλειδί κάτω από τη γλάστρα με την ορτανσία, τα παράθυρα ανοιχτά για να μπαίνει φως, το καντηλάκι μου καίει μπροστά στη Παναγία και τους φόβους μου τους παίρνω μαζί μου όπως και την αγάπη σας όλο αυτό το καιρό. Σας ευχαριστώ και ιδιαίτερα αυτούς που μου έδωσαν το πιο πολύτιμο για τέτοιες στιγμές, το αίμα τους σαν να ήμουν κάποιος της οικογένειας τους.
Ο καφές τελείωσε… Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου. Δεν ξέρω πόσο θα κάνω για να διαβάσω τα σχόλια σας… 1 μέρα στην εντατική… 6 σε δωμάτιο στη κλινική και… 40 στο κέντρο αποκατάστασης (σιγά μη κάτσω τόσο, υπολογίστε τις μισές ).
Εγώ πάντως θα είμαι κάπου στο μπλοκόσπιτο μου έστω απλά σαν ιδέα.
ΝΤΙΝΟΣ”

Read More

And More