Ν. Κοτόβος – Αχ. Βιγκόπουλος: Έστειλαν σε μήνυμα την πρόσκληση του γάμου τους!

Eίναι μαζί δύο μήνες και αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η γωριμία τους έγινε στο νυχτερινό κέντρο Thalassa, όπου εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς και ο Αντύπας. Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε μια σχέση, που παρότι μετράει λίγο, έχει ενθουσιάσει και τους δυο.

Ο επιχειρηματίας Αχιλλέας Βιγκόπουλος και η “miss cake“, Νικόλ Κοτόβος, απασχόλησαν τα media με την προσωπική τους ζωή μέσα από τις σχέσεις που είχε ο μεν με τη Δήμητρη Ματσούκα και τη Μαριάννα Σμπώκου και η δε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το ζευγάρι έκανε το πάρτυ των αρραβώνων τους την εβδομαδα που μας πέρασε σε μαγαζί στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με τη Real life την επόμενη μέρα, οι φίλοι τους δέχτηκαν στο κινητό τους τηλέφωνο ένα μήνυμα που έγραφε: “Save the day: 29-09-2012.The wedding of Achillea Vigopoylos and Nikol Kotovos.” Κουμπάρα θα είναι η καλή φίλη της Νικόλ, Φαίη Καρέλλα , ενώ ο γάμος και το γαμήλιο πάρτυ θα στο εξοχικό της Νικόλ στο Σούνιο. Η δεξίωση δεν θα έχει την επισημότητα που συνήθως επιβάλλεται, αλλά θα παραπέμπει σ΄ένα καλοκαιρινό πάρτυ δίπλα στη θάλασσα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζει απόδραση σε εξωτικό προορισμό του εξωτερικού, καθώς και οι δύο τους δεν θέλουν να γίνει ο έρωτας τους αντικείμενο σχολιασμού, όπως συνέβη με παλαιότερες σχέσεις τους.

Read More

And More