Ν. Μπουλέ: Aπαντάει στις κριτικές και δηλώνει : Με το Θανάση συντονίζουμε μαζί την εκπομπή!

Η γλυκειά παρουσιάστρια Νάντια Μπουλέ, που εδώ και αρκετές εβδομάδες μας καλημερίζει λέγοντάς μας ”Elatte”, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο People μίλησε για τις καλοκαιρινές της διακοπές, τον συμπαρουσιαστή και καλό της φίλο, Θανάση Πάτρα καθώς και για την τηλεόραση.

Σχετικά με τις κριτικές…
”Έχω γενική εικόνα για τις κριτικές που γίνονται και νομίζω ότι στοιχεία από τις αρνητικές κριτικές μπορούν να σε πάνε ένα βήμα μπροστά. Αυτά τα κρατώ και τα επεξεργάζομαι με προσοχή! Το κομμάτι της έκθεσης και άρα του σχολιασμού, είναι αναπόσπαστο μέρος της τηλεόρασης, οπότε και το κατανοώ σε μεγάλο βαθμό.”

Κάποιοι δήλωσαν ότι ο δικός της ρόλος είναι πιο έντονος στο ”Elatte” καθώς και ότι η ίδια, διεκδικεί περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο
”Με τον Θανάση είμαστε οικοδεσπότες της εκπομπής και συντονίζουμε όλα τα θέματα από κοινού. Η εικόνα η δική μας δεν είναι τέτοια σε καμία περίπτωση, αν και όταν μιλάμε στην εκπομπή για τις νέες τάσεις στο καλοκαιρινό μακιγιάζ, τον βλέπω πιο συγκρατημένο και έτοιμο να ακούσει τις γυναικείες γνώμες.”

Η αγαπημένη της ενότητα στην εκπομπή κι εκείνη στην οποία υστερεί
”Αγαπημένες μου στιγμές στην εκπομπή είναι αυτές όπου συνδεόμαστε με παραλίες και νησιά, γιατί δίνουν μια πολύ καλοκαιρινή εικόνα και μας βάζουν σε κλίμα διακοπών και η πιο δύσκολη ώρα για εμένα είναι η ανάγνωση των αθλητικών εφημερίδων. Δεν καταλαβαίνω τίποτα!”

Καλοκαιρινές διακοπές…
”Οι διακοπές λειτουργούν πάντα ανανεωτικά, αλλά μαυρισμένη δεν γύρισα. Τον φοβάμαι τον ήλιο και προσπαθώ όσο μπορώ να προσέχω. Διακοπές για μένα είναι να είμαι όλη μέρα στη θάλασσα, να τρώω παγωτά και ν’ ακούω μουσική. Πήγα στη Σκιάθο ένα διήμερο και λίγες μέρες στις Κυκλάδες.”

Πόσο δύσκολο της είναι να παρουσιάζει χωρίς τον Θανάση την εκπομπή…
”Είναι διαφορετικό! Με τον Θανάση έχουμε βρει την ισορροπία μας στην εκπομπή, αλλά προσαρμόστηκα γρήγορα το διάστημα που έλειπε. Ήμασταν κυρίως μετά τις 9 κοριτσοπαρέα στο πλατό, οπότε το διασκεδάσαμε πολύ. Είμαι σίγουρη, όμως, ότι θα γυρίσει ξεκούραστος και θα μας βάλει σε τάξη.”

Διάβασε περισσότερα στο ”Πρώτο Θέμα”.

Read More

And More