Ν. Μπουλέ – Demy: Έκλεψαν τις εντυπώσεις στην επίσημη πρεμιέρα του Fame! Φωτογραφίες

Τις εντυπώσεις με τους ξεχωριστούς ρόλους τους, το χορό, το τραγούδι και την ιδιαίτερη ερμηνεία τους έκλεψαν χθες το βράδυ στην επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ “Fame” η Νάντια Μπουλέ και η Demy.
Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο από μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο, ανέβηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο “ΘΕΑΤΡΟΝ” του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” και μάγεψε τους θεατές που βρέθηκαν στην πρεμιέρα.

Εκτός από τις δυο νεαρές και ταλαντούχες πρωταγωνίστριες στην παράσταση συμμετέχουν η Αλέκα Κανελλίδου, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Κωνσταντίνος Λάγκος, ο Ησαΐας Ματιάμπα, η Σοφία Κουρτίδου, ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, ο Βασίλης Αξιώτης, η Idra Kayne και 25 ακόμη καλλιτέχνες, μεταφέρουν στη σκηνή τις φιλοδοξίες, τα όνειρα, τους έρωτες και τις περιπέτειες μιας ομάδας ταλαντούχων νέων φοιτητών στη Σχολή Τεχνών της Νέας Υόρκης, που αγωνίζονται να πετύχουν στο χώρο της βιομηχανίας του θεάματος…

Highlight της βραδιάς ήταν και το φιλί που αντάλλαξαν στη σκηνή για τις ανάγκες του ρόλο η Νάντια Μπουλέ με τον Κωνσταντίνο Λάγκο. Αν και η γνωστή παρουσιάστρια είχε δηλώσει πως αυτό το κομμάτι του ρόλου την άγχωνε, τελικά κατόρθωσε να είναι για ακόμη μια φορά άψογη.

Η παράσταση – θρύλος του Ντέιβιντ Ντε Σίλβα έχει παρουσιαστεί με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 50 χώρες, ενώ υπήρξε υποψήφια για τρία βραβεία Λόρενς Ολίβιε στο Λονδίνο. Είναι βασισμένη στο κλασικό κινηματογραφικό μιούζικαλ του 1980, που κέρδισε δύο βραβεία Όσκαρ, έγινε σήριαλ, αλλά και κινηματογραφικό ριμέικ 30 χρόνια μετά, φέρνοντας ξανά το FAME στην καρδιά της νεότερης γενιάς.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More