Ν. Μπουλέ: “Δεν υπάρχει λόγος να κρυφτείς, αν ζεις καλά μέσα στη σχέση σου”

Έχει καταφέρει να θεωρείται ήδη καταξιωμένη στο χώρο της ελληνικής showbiz παρόλο που είναι μικρή σε ηλικία. Η Νάντια Μπουλέ μας έχει δείξει πολλαπλά ταλέντα πράγμα που μας δυσκολεύει αρκετά να την κατηγοριοποιήσουμε. Φέτος μόνο την είδαμε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ “Fame”, να έχει δική της ραδιοφωνική εκπομπή, να είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας δύο γνωστών εταιρειών, να κάνει live εμφανίσεις ενώ ενδέχεται να την δούμε σύντομα να παρουσιάζει ένα νέο τηλεπαιχνίδι. Μιλώντας στο περιοδικό Celebrity και τον Ηλία Παυλόπουλο ρίχνει λίγο φως στην πολύπλευρη προσωπικότητά της.

Πόσο δύσκολο σου φάνηκε το όλο εγχείρημα με το μιούζικαλ; Σου άλλαξε την καθημερινότητά σου;
Όταν κάναμε πρόβες και κατά την διάρκεια των πρώτων παραστάσεων δεν προλάβαινα ούτε να κοιμηθώ. Ξυπνούσα στις 5:30 για το ραδιόφωνο και γυρνούσα από το θέατρο στη 1 το βράδυ. Τραγουδούσα στις πρόβες γιατί πρόκειται για μιούζικαλ και είχε πολλά χορωδιακά, αλλά και σόλο κομμάτια. Όταν μπήκαν σε μια σειρά οι παραστάσεις, ξεκίνησα πάλι όλες αυτές τις ασχολίες που μου αρέσουν πολύ και τις είχα αφήσει, όπως μαθήματα χορού.

Άραγε θα δούμε κάποια στιγμή ένα δίσκο να τιτλοφορείται με το όνομά σου;

Δεν το ξέρω αυτό! Την αγαπάω πολύ τη μουσική και το τραγούδι, αλλά η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα φοβόμουν να κάνω αυτό το βήμα. Νιώθω πάντως πού γεμάτη και ευγνώμων για τις μέχρι τώρα συνεργασίες μου, γιατί αυτό με εξιτάρει περισσότερο είναι να κάνω live!

Συμφωνείς με το χαρακτηρισμό “η πιο παρεξηγημένη τηλεοπτική περσόνα της τελευταίας πενταετίας” που σου έχουν αποδώσει; θεωρείς ότι σε έχουν κρίνει άτομα που δεν ξέρουν καν τι άνθρωπος είσαι πραγματικά;
Προφανώς και με έχουν κρίνει άνθρωποι που δεν με ξέρουν, αλλά έτσι συμβαίνει με όλα τα πρόσωπα σε αυτόν τον χώρο και δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το πρόβλημα προκύπτει όταν αναπαράγεται μια εικόνα “με το ζόρι”, χωρίς να βασίζεται σε γεγονότα, κυρίως γιατί είναι πιο εύκολο για τα Μέσα να έχει ο καθένας από μια ταμπέλα που τον ακολουθεί.



Θα σου κάνω την κλασική ερώτηση και προσδοκώ σε μία η κλασική απάντηση: Είσαι ερωτευμένη αυτόν τον καιρό;

Είναι πολύ ήρεμα τα πράγματα αυτή την περίοδο στη ζωή μου. Πρωτοτύπησα; (γέλια)

Την πολιτική καριέρα τη σκέφτεσαι μεγαλώνοντας λόγω και του οικογενειακού ιστορικού σου;

Μεγάλωσα σε ένα σπίτι πολιτικοποιημένο και παρακολουθώ και εγώ τα όσα γίνονται. Αλλά ακριβώς επειδή ο πατέρας μου ασχολείται ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση εδώ και χρόνια, ξέρω πολύ καλά πόση αφοσίωση χρειάζεται και πόση ψυχολογική φθορά δέχεσαι για να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με σύνεση, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν. Επίσης, η πολιτική δεν κληροδοτείται, οπότε δεν θα σκεφτόμουν να πολιτευτώ επειδή τυχαίνει ο πατέρας μου να ασχολείται με την πολιτική.

Υπάρχει πιθανότητα κάποια στιγμή να σε ακούσουμε να παραδέχεσαι την όποια σχέση σου; Να μην προσπαθείς τεχνηέντως δηλαδή να αποσιωπήσεις το γεγονός ή πιο δόκιμα να προσπαθείς ώστε να μην δώσεις βήμα για σχόλια και κουτσομπολιά;
Φυσικά και δε θα ήθελα να δώσω βήμα για κουτσομπολιά, αλλά ξέρω ότι όταν υπάρχει έκθεση, δεν μπορείς να προστατέψεις την προσωπική σου ζωή. Και δεν υπάρχει και λόγος τελικά να προσπαθείς να κρυφτείς, αν ζεις καλά μέσ στη σχέση σου. Το να μιλήσεις όμως γι’ αυτήν είναι ένα άλλο κομμάτι το οποίο έχω προσπαθήσει να αποφύγω μέχρι και σήμερα και νομίζω δεν υπάρχει λόγος να το κάνω, αν δεν πρόκειται για τη σχέση της ζωής μου.

Την οικογενειακή ζωή, όσο περνούν τα χρόνια, την έχεις στο μυαλό σου; Φαντάζεσαι τον εαυτό σου σύζυγο με παιδιά και όλα τα παρελκόμενα;
Σε αυτή τη φάση, όχι, δεν τη φαντάζομαι. Για να κάνεις αυτό το βήμα, πιστεύω ότι πρέπει να νιώθεις ολοκληρωμένος ως άνθρωπος σε πολλά επίπεδα και να έχεις βρει και τον άνθρωπο που θα σε εμπνεύσει να λειτουργήσετε σαν ομάδα. Έχω ακόμα πολλά κενά να καλύψω μέχρι να φτάσω σε αυτό το σημείο.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More