Ν. Μπουλέ: “Είμαι σπιτόγατα, όταν είμαι σε σχέση!”

Ν. Μπουλέ: “Είμαι σπιτόγατα, όταν είμαι σε σχέση!” | tlife.gr

Η Νάντια Μπουλέ “άνοιξε” την καρδιά της και μίλησε για τα σχόλια που έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό, τη δημοσιότητα, το “Top Chef” και τις κρυφές πτυχές του εαυτού της.

“Το κομμάτι της δημοσιότητας και των σχολίων που μπήκε σταδιακά στη ζωή μου δεν ξέρω αν συνηθίζεται, αλλά σε βάθος χρόνου αποκτάς μεγαλύτερες αντοχές”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε στνέντευξή της στο περιοδικό “Glam”, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπαίνει πια στη διαδικασία να αυτοπροσδιορίζεται με βάση αυτά που γράφονται και λέγονται για εκείνη.

Για την κόντρα με την Ευγενία Μανωλίδου, η νεαρή παρουσιάστρια είπε πως δεν υπάρχουν διαφορές με την παρουσιάστρια του «Master Chef». «αυτά τα σενάρια έχουν να κάνουν με την τηλεοπτική ίντριγκα», δήλωσε.

Παράλληλα, η Νάντια Μπουλέ είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να ασχολείται με πράγματα που τον εκφράζουν. Η ίδια ξεκίνησε από το Mad και έκανε το μεγάλο βήμα σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, χωρίς να διστάζει όμως να μείνει για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός τηλεόρασης. “Δεν είμαι από τους ανθρώπους που έχουν βγάλει λεφτά από την τηλεόραση. Αυτό που με έκανε να νιώθω καλά είναι ότι στις επιλογές μου δεν κινήθηκα με βάση το οικονομικό κομμάτι. Θέλω να πηγαίνω εκεί που με πηγαίνει η καρδιά μου, η ψυχή μου και το ένστικτό μου”, παραδέχτηκε.
Όσον αφορά την προσωπική της ζωή και το πως της αρέσει να περνά τον ελεύθερο χρόνο της, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε το εξής: “Είμαι σπιτόγατα, ειδικά σε περιόδους που είμαι σε σχέση μου αρέσει να περνάω χρόνο στο σπίτι και να μαγειρεύω”.
Τέλος, για το “Top Chef”, η Νάντια δήλωσε ότι στην αρχή των γυρισμάτων είχε πολύ άγχος για τη συνεργασία με την κριτική επιτροπή. “Είχα άγχος για το πως θα μπορέσουμε να “δέσουμε” και να συνεργαστούμε δημιουργικά. Ήταν όμως, και οι 4 πολλοί καλοί και κοντά τους έμαθα πολλά πράγματα για τη γαστρονομία’.

READ more