Ν. Μπουλέ: Μίλησε στο… “Πρωινό” για τα σενάρια που την ήθελαν στο “Πρωινό”!

Για τα σενάρια που την ήθελαν να είναι στην παρέα του “Πρωινού Ant1”, την νέα εκπομπή που ετοιμάζει και τις αρνητικές κριτικές μίλησε η Νάντια Μπουλέ στον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου.
Η γνωστή παρουσιάστρια που σήμερα έχει πρεμιέρα με το “Black out” μίλησε ανοιχτά για όλα όσα ακούστηκαν το καλοκαίρι. “Αυτό που είπα εγώ ήταν πως ποτέ δεν είχα πρόταση από τον Ant1 για το πρωινό. Από τη στιγμή που δεν συζήτησα, ότι σενάριο κι αν υπάρχει αν δεν επιβεβαιωθεί δεν έχει νόημα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η Νάντια μάλιστα πρόσθεσε: “Στο Elatte έμαθα πολλά πράγματα και περάσαμε πολύ όμορφα. Αλλά μέσα στο καλοκαίρι δεν έκανα κανένα ραντεβού για το πρωινό. Τι να κάνω; Να πάρω τηλέφωνο το κ. Λάτσιο και να του πω : “Γειά σας υπάρχουν φήμες ότι θα είμαι στο πρωινό, πείτε μου;”. Δεν γίνεται αυτό. Μιλήσαμε μόνο για το “Black out” και με χαρά θα είμαι σε αυτήν την εκπομπή”.
Ωστόσο, στην ερώτηση της Σίσσυς, αν της ζητούσαν να είναι μαζί τους στο “Πρωινό” αν θα της άρεσε η Νάντια απάντησε: “Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Θα ήμουν φυσικά θετική γιατί μου αρέσει το πρωινό, αλλά και εσείς. Έχω και μια αδυναμία στον Χρήστο και θεωρώ πως είναι από τους πιο ταλαντούχους παρουσιαστές”.
Για την πρεμιέρα του “Black out” αποκάλυψε πως και η ίδια έχει συμμετάσχει στο παιχνίδι, για το επεισόδιο με τους celebrities.
Όσον αφορά τις κριτικές και τα σχόλια του κόσμου, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε: “Σχόλια ό,τι κι αν κάνεις θα ακουστούν. Όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους. Αυτά δεν μπορείς ούτε και πρέπει να τα αποφύγεις…. Εννοείται πως έχω αντιμετωπίσει αυστηρά σχόλια”.
Για την προσωπική της ζωή δήλωσε: “Αν δεν θέλεις να δώσεις μεγαλύτερη βάση και συνέχεια σε αυτό που σου συνμβαίνει στην προσωπική σου ζωή, που θέλεις να το προστατεύσεις, προσπαθείς να φύγεις από αυτό το πράγμα. Αν είναι σε μεγάλη δόση προσπαθείς ακόμη περισσότερα… Τα επικριτικά σχόλια πρέπει να τα αφήνεις και λίγο πίσω. Οι πιο δύσκολες πάντως ερωτήσεις που κάνουν είναι αυτές που αφορούν τα προσωπικά μου”.

Read More

And More