Ν. Παλαιτσάκη: “Γνώρισα τον Αλεξ, όταν με διαβεβαίωναν πως είχα λίγους μήνες ζωής!”

“Γνώρισα τον Αλεξ, όταν οι γιατροί με διαβεβαίωναν πως μου είχαν μείνει λίγοι μήνες ζωής”, εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη σε συνέντευξή της στην “Espresso”.

Η ίδια έχοντας αφήσει πίσω εκείνες τις δύσκολες ημέρες, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία έχοντας πάντα στο πλευρό της τον άντρα που της έδωσε κουράγιο να παλέψει για τη ζωή της. Οι γιατροί την είχαν προετοιμάσει για το χειρότερο. Η κατάσταση της υγείας της ήταν κρίσιμη και μη αναστρέψιμη, όμως ένα βήμα πριν συντάξει -όπως αποκάλυψε η ίδια- τη διαθήκη της, συνάντησε τον έρωτα και κέρδισε πίσω τη ζωή της.

Η Νανά Παλαιτσάκη μιλά για τον ηθοποιοό Άλεξ Κρητικό που είναι ο φύλακας-αγγελός της και δηλώνει χαρούμενη που βρέθηκε στο δρόμο της. “Ο Αλεξ μού έδωσε ζωή. Ήταν πάντα στο πλευρό μου όσο καιρό χρειάστηκε για να αναρρώσω. Στη δική μου περίπτωση ο έρωτας έκανε το θαύμα του!”, αναφέρει.
Παράλληλα, η ίδια μιλά για το δεύτερο ραντεβού τους, που έγινε στο ιατρείο του ογκολόγου και σημειώνει: “Ο Άλεξ στάθηκε πλάι μου βράχος. Αντί να βρεθούμε σε κάποιο εστιατόριο, εμείς δώσαμε ραντεβού στο ιατρείο του ογκολόγου. Τον κοιτούσα και σκεφτόμουν πως είναι τρελός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα”…

Read More

And More