Ν. Σφακιανάκης: Μίλησε πρώτη φορά για το τροχαίο και έδειξε φωτογραφίες από το κατεστραμμένο του αυτοκίνητο!

Δυναμικό come back στη σκηνή της Ιεράς Οδού μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγες μέρες στην παραλιακή έκανε ο Νότης Σφακιανάκης. Ο γνωστός ερμηνευτής εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο, παρά τους πόνους στα πλευρά του, μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια που είχε και έδειξε φωτογραφίες από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο του.

Γύρω στη μια τα ξημερώματα ο Νότης βρέθηκε on stage και αποθεώθηκε από το κοινό και τους θαυμαστές του “ΔΡΟΜΟΣ FM” που ήταν εκεί για το μεγάλο πάρτυ που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός. Ιδιαίτερα συγκινημένος, ο άρχοντας της νύχτας δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και την υποδοχή που του έκαναν κατά την επιστροφή του.
Ο ίδιος δεν θα μπορούσε μάλιστα, να μην μιλήσει για το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν λίγες μέρες και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Αφού διηγήθηκε το περιστατικό, προβάλλοντας στο μόνιτορ και φωτογραφίες από το κατεστραμμένο πια αυτοκίνητό του, ανέφερε πόσο πολύ δεμένος είναι με αυτό το όχημα, αφού κυριολεκτικά του έσωσε τη ζωή.

“Αυτό το αυτοκίνητο το αγαπώ γιατί μου έσωσε τη ζωή. Μετά τη σύγκρουση βγήκα έξω το κοίταξα και είπα:”Πώς είναι δυνατόν να ζει κανείς μετά από αυτό”. Αλλά ευτυχώς σώθηκα”, δήλωσε και συμπλήρωσε: “Χαίρομαι πολύ που σήμερα είμαι καλά και είμαι εδώ μαζί σας”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, μετά το ατύχημα, ο γνωστός ερμηνευτής είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο και χθες τραγούδησε έχοντας ακόμη έντονους πόνους στα πλευρά που επιδεινώθηκαν, λόγω της εμφάνισής του. Κατά τη διάρκεια πάντως της βραδιάς φρόντισε το μεγαλύτερο διάστημα να τραγουδά καθιστός, ενώ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό που δεν μπορούσε να έχει πιο έντονη σκηνική παρουσία.
Ωστόσο, οι θαυμαστές του δεν φάνηκαν να ενοχλούνται από αυτό, αντίθετα δεν σταμάτησαν να του πετούν λουλούδια και να ανεβαίνουν στη σκηνή για να τον αγκαλιάσουν και να του ευχηθούν περαστικά.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε, πως ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως έξω από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδά με την Φανή Δρακοπούλου και τους “Mamacita on Fire” υπήρχε ένα πανομοιότυπο αυτοκίνητο, με εκείνο που οδηγούσε ο Νότης τη νύχτα του ατυχήματος. Όσοι μάλιστα, γνώριζαν το αμάξι του ερμηνευτή παραξενεύτηκαν που το είδαν εκεί. Η απάντησή ήρθε, βέβαια, από τον ίδιο τον Νότη κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όπου μίλησε για την αδυναμία του στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Το γεγονός πως χάρη σε αυτό το αυτοκίνητο σώθηκε, παρά τις υλικές ζημιές, τον οδήγησε στο να πάρει ένα ίδιο για τις μετακινήσεις του, μιας και το προηγούμενο καταστράφηκε.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Read More

And More