Ν.Θεοδωρίδου: Μίλησε για το διαζύγιο της Ελ. Μενεγάκη και για τον Φουστάνο σε κυπριακή εκπομπή!

Για τα πάθη, τα λάθη, τους έρωτες, τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες, αλλά και για πρώτη φορά για το διαζύγιο των κουμπάρων της Μενεγάκη-Λάτσιου μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου στον Τάσο Τρύφωνος στο κυρπριακό κρατικό κανάλι.

Η λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε στην εορταστική εκπομπή ΤΕΤ Α ΤΕΤ του ΡΙΚ1 και απάντησε σε όλες τις καυτές ερωτήσεις του γνωστού δημοσιογράφου.

Για τη σχέση που έχει με την κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι είναι έντιμη, αφού έχουν κοινό τρόπο σκέψης και ταιριάζουν οι χαρακτήρες τους, ενώ τις συνδέει αγάπη.

Όσον αφορά στο διαζύγιο της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο, όταν ρωτήθηκε αν ήρθε σε δύσκολη θέση λόγω του ότι γνώριζε και αγαπούσε και τους δύο, η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε: «Με την Ελένη ήμασταν σαν οικογένεια και ήταν φανερό ότι την Ελένη θα στηρίξω χωρίς φυσικά να σημαίνει αυτό ότι αδιαφορώ για τον Γιάννη. Απλώς τις στιγμές της έντασης, είσαι δίπλα σε αυτόν που δεν χρειάζεται να πεις τίποτα, σε καταλαβαίνει χωρίς να χρειαστεί να μιλάτε! Μετά, έρχεται ο χρόνος που είναι μαγικός και περνάνε όλα όπως βλέπεις»!
Δες εδώ το trailer της εκπομπής

Read More

And More