Νανά Μούσχουρη: Οι Γάλλοι τίμησαν την διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια! [pics,vid]

Είναι μια από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες , γνωστή σε όλο τον κόσμο για τη φωνή και το ταλέντο της. Ο λόγος για την αγαπημένη Νάνα Μούσχουρη που δεν σταματά να δέχεται διακρίσεις και να μας κάνει υπερήφανους.  Μια από αυτές τις όμορφες στιγμές ήταν και η χθεσινή, όταν στη Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, η Νάνα Μούσχουρη δέχθηκε την ανώτερη τιμή που απονέμει  σε πολίτη το γαλλικό κράτος.

Ντυμένη στα λευκά, η αγαπημένη ερμηνεύτρια τιμήθηκε με τη διάκριση του Μέγα Ταξιάρχη  του τάγματος της λεγεώνας της Τιμής, από τα χέρια του απερχόμενου πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, σε μια σεμνή και όμορφη τελετή.

Εκεί βρέθηκε και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος με μεγάλη περηφάνια ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram αναφέροντας:  «Άλλη μια τιμή για τη Νάνα Μούσχουρη, η ανώτατη σε πολίτη που απονέμει το γαλλικό κράτος.  Μέγας Ταξιάρχες του τάγματος της λεγεώνας της Τιμής, από τα χέρια του απερχόμενου πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα.

Γνώρισα από κοντά τη μεγαλύτερη, την πιο ευπροσάρμοστη και ευπώλητη διεθνή φωνή της Ελλάδας σε μια θερμή συνέντευξη, χάρη στον @monsieurkoutrak, πριν από μερικά χρόνια, στην καλή εποχή της εγχώριας Vogue, με την υπέροχη φωτογράφηση της @maradesipris, αιώνια και ζωηρή, ως άλλη Καρυάτις.

Ήταν πάντα δική μας, η Νάνα, αβρή, ευγενική, με μια ενδιαφέρουσα «αταξία» κάτω από το αστικό της ένδυμα, αλλά και όλου του κόσμου

Είχαμε μιλήσει για τα Χανιά της παιδικής της ηλικίας, το σινεμά του πατέρα της, τα παιδιά της, τις συνεργασίες της, κάποιες πικρίες και τις μεγάλες αγάπες της.

Πήρε τα ρίσκα της εγκαταλείποντας την ασφάλεια της Ελλάδας και του Χατζιδάκη, αλλά αν δεν το έκανε, δεν θα ηχογραφούσε ποτέ με τον Μισέλ Λεγκράν και τον Κουίνσι Τζόουνς».

Read More

And More