Νανά Παλαιτσάκη: Μας λέει… “είμαι η Νανά και είμαι καλά”!

Ολοι γνωρίζουμε την Νανά Παλαιτσάκη… Ολοι έχουμε δει κάποια στιγμή τα “απέραντα” γαλάζια της μάτια να μας κοιτούν κατάματα και να μας ενημερώνουν για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας, για οτιδήποτε βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, είτε αυτό προέρχεται από το καυτό πολιτικό και ειδησεογραφικό ρεπορτάζ, είτε προέρχεται από το τηλεοπτικό, κοσμικό ρεπορτάζ, ανάλογα το σε ποιο μετερίζι βρίσκεται κατά καιρούς η Νανά, την οποία πρέπει να σου πω πως δεν την… σκιάζει φοβέρα καμιά.

Είναι μία γυναίκα που λατρεύει την δημοσιογραφία και φροντίζει να την υπηρετεί με πάθος και εντιμότητα σε όποιο πόστο κι αν βρίσκεται γιατί πολύ απλά η δημοσιογραφία είναι η ζωή της και γιατί πολύ απλά η ίδια δεν ήταν ποτέ δήθεν, ρηχή και λίγη, όσο άλλες κι άλλες τηλεοπτικές προσωπικότητες.

Οσοι ,όμως, γνωρίζουν την Νανά προσωπικά, από κοντά, ένα πράγμα ξέρουν καλά για ΄κείνη. Η Νανά είναι πρώτα απ ΄όλα και πάνω απ ΄όλα… αντράκι. Είναι το αντράκι της ζωής της… Είμαι μαχήτρια, δεν το βάζει ποτέ κάτω, δεν πτοείται με κανέναν τρόπο και δεν χάνει ποτέ μα ποτέ την ψυχραιμία της και την αισιοδοξία της.

Αυτό έκανε και αυτές τις ημέρες… Οπως ήδη θα ξέρεις, η Νανά μόλις προχθές βρέθηκε στο χειρουργικό τραπέζι, δίνοντας μία πολύ σκληρή μάχη. Μία μάχη την οποία κέρδισε και σιγά μην δεν την κέρδιζε δηλαδή… Εδώ έχει βρεθεί – για παράδειγμα – στο πόλεμο του Κόλπου και δεν έχει κάνει πίσω και θα έκανε τώρα;

Οπως έχει δηλώσει και η ίδια σε διάφορες συνεντεύξεις της, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της γιατί έχει δημιουργηθεί μία σοβαρή μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό της. Το γεγονός αυτό την οδηγεί συχνά-πυκνά στο νοσοκομείο. Μόνο που αυτή τη φορά στο σημείο που υπήρξε πρόβλημα, στο χέρι της, δημιουργήθηκε εμβολή και θρόμβωση, με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι ιδιαιτέρως σοβαρή και κρίσιμη.

Τελικά ,όμως, μετά από τέσσερις ώρες χειρουργίου, τα κατάφερε και είναι ξανά σε απίστευτη… φόρμα. Οπως μου εξομολογήθηκε κάνοντας χιούμορ: “Νανσούλα μου, οι γιατρί μου έκαναν και πάλι τα μαγικά τους και πλέον είμαι σαν καινούργια”. Μάλιστα έσπευσε να συμπληρώσει:

“Πραγματικά είναι θαυματοποιοί αυτοί οι άνθρωποι και για ακόμα μία φορά χάρη στην αιματολόγο μου την Ελίνα Βερβεσού και τους χειρουργούς κυρίους Χρονόπουλο, Μακρή και Γεροσταθόπουλο, που είναι κορυφαίοι, μπορούμε αυτή τη στιγμή να μιλάμε και να γελάμε ξανά, λέγοντας πως εχουν πάει όλα τέλεια”.

Μάλιστα, η… “γαλανομάτα μάγισσα” (όπως την φωνάζω που και που για να την πειράξω) πήρε σήμερα εξιτήριο και είναι στο σπίτι της, έχοντας στο πλευρό της τον μονάκριβό της Αλέξη, ο οποίος φροντίζει πάντα να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του και να της κρατά σφιχτά το χέρι κι εκείνη φυσικά… λιώωωωωνει, όπως όλες οι Ελληνίδες μάνες!

Νανά μου σιδερένια, σε φιλώ γλυκά και σε περιμένω να επιστρέψεις δριμύτερη στις τηλεοπτικές – και όχι μόνο επάλξεις – και απαστράτπουσα!

Να τι είχε δηλώσει στη πρόσφατη συνέντευξή της στο “Mega με μία” για το πρόβλημα της υγείας της:

«Όταν πας κάθε μήνα στο νοσοκομείο τρως ένα χαστούκι που σε επαναφέρει στο τι σημαίνει να μην θεωρώ τίποτα αυτονόητο στη ζωή μου. Μου λένε ξαφνικά “Κυρία μου έχετε μια μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό“. Ε, τι παθαίνεις όταν το ακούς; Αυτό είναι ένα θέμα που οφείλεις να διαχειριστείς. Περνάς τα στάδια της διαχείρισης του σοκ. Πρέπει επισης να διαχειριστείς το μετατραυματικό σοκ. Πιστεύω αυτό που είχε πει ο Ιπποκράτης: “Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν, αυτοκτονούν“. Δηλαδή, επιλέγουμε τη νόσο από την οποία θα πεθάνουμε. Τα πάντα μπορούμε να τα θεραπεύσουμε με τον τρόπο τον οποίο σκεφτόμαστε. Όταν αλλάζει ο τρόπος που σκεφτόμαστε, αλλάζουν οι άλλοι, αλλάζουμε κι εμείς. Αυτή είναι η γιατρειά»


Read More

And More