Νάνσυ Παραδεισανού: Αυτή είναι η νέα τηλεοπτική στέγη της!

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Νάνσυ Παραδεισανού ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι αποχωρεί από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου συμμετείχε τα τελευταία δύο χρόνια. “Ήταν δυο υπέροχα χρόνια αυτά που πέρασα κάθε μεσημέρι στην #eleni ! Γνώρισα και συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους που η καθημερινότητα μου μαζί τους ήταν συναρπαστική.

Κυρίως όμως, γνώρισα καλύτερα την Ελένη, πρώτα σαν άνθρωπο κι ύστερα σαν επαγγελματία. Που με πίστεψε, με στήριξε και με εξέλιξε όσο δεν περίμενα ποτέ. Θα είστε όλοι για πάντα στην καρδιά μου! Καλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν!”, έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ομαδική φωτογραφία με τους συντελεστές της εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Νάνσυ Παραδεισανού αναμένεται από τη νέα σεζόν να βρίσκεται στην παρέα της Φαίης Σκορδά και να μας καλημερίζει από την συχνότητα του Ant1. Η γνωστή δημοσιογράφος μπορεί να είναι χρόνια φίλη με την παρουσιάστρια του Πρωινού, όμως έφτασε η στιγμή αυτή η φιλία των δύο γυναικών να συμπληρωθεί με μια επαγγελματική συνεργασία.

Βέβαια, η Νάνσυ Παραδεισανού δέχτηκε πρόταση συνεργασίας και από τον Γιώργο Λιάγκα – ο οποίος επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ – αλλά την αρνήθηκε.

 

Η Φαίη Σκορδά και η Νάνσυ Παραδεισανού σε μια από τις βόλτες τους!

Read More

And More