Νάνσυ Παραδεισανού: Σοκαρισμένη από μήνυμα που δέχθηκε στο instagram – “Eίσαι για βιασμό” – Tι λέει στο TLIFE για το συμβάν (pics)

Ένα νυχτικό συνοδευόμενο από μια ίδια ρόμπα έδειχνε στα stories της στο instagram, η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού. Η Νάνσυ που παλαιότερα τη βλέπαμε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και πέρσι στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, δέχθηκε διαδικτυακή παρενόχληση με την αισχρή έκφραση “Είσαι για βιασμό”!

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε το μήνυμα λέγοντας : Έλαβα αυτό το μήνυμα και σκέφτομαι σοβαρά τι να κάνω: Δίωξη; Να τον εκθέσω; Δε γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που τολμούν να σκέφτονται έτσι γιατί ενδεχομένως να τα κάνουν.

 

Αυτό που έκανε εντύπωση στη Νάνσυ και την σόκαρε  ήταν τα μηνύματα που δέχθηκε από δυο γυναίκες!

Το TLIFE, επικοινώνησε με την Νάνσυ Παραδεισανού η οποία μας είπε πως επικοινώνησε με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για το συμβάν. Διάβασε όσα δήλωσε: Είμαι ενεργότατη χρήστης των social media και καθημερινά επικοινωνώ με τον κόσμο, είτε μέσω σχολίων, είτε μέσω μηνυμάτων. Αυτό που έγινε σήμερα με σόκαρε, και επικοινώνησα αμέσως με τη δίωξη, ενημερώνοντας για το πλήρες μήνυμα αλλά και για τα στοιχεία του χρήστη.

Σοκαρίστηκα όταν έλαβα δυο μηνύματα από γυναίκες… Η μια έλεγε ότι μου αρέσει αυτό που μου είπε και η άλλη, ότι είναι λογικό επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο. Ύπαρχουν και όρια, έχω οικογένεια, φίλους κι ανθρώπους που μ´ αγαπούν και νιώθουν πολύ δυσάρεστα με όλο αυτό. Λίγη προσοχή στο να σκεφτόμαστε τι λέμε και πως.

 

Read More

And More