Νάνσυ Παραδεισανού: Βόλτα στην Γλυφάδα μαζί με τον κούκλο αδερφό της!

Η Νάνσυ Παραδεισανού μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Η γνωστή δημοσιογράφος όμως έχει δημιουργήσει και μια πολύ δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media, αφού επικοινωνεί καθημερινά μαζί τους μεταδίδοντάς τους την θετική της ενέργεια. Όλα αυτά τα χρόνια η Νάνσυ έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, καθώς θέλει τα μέσα να μιλούν μόνο για την δουλειά της.

Πριν λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την ξανθιά δημοσιογράφο μαζί με τον πολυαγαπημένο της αδερφό Γιάννη να κάνουν βόλτα στα νότια προάστια και ειδικότερα στην Γλυφάδα. Οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και πέρασαν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές, όπως όταν ήταν μικροί. Ακόμα και αν δεν μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη μαζί με την σύζυγό του. Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του βρέθηκε στην Αθήνα και πέρασε τις ημέρες φυσικά μαζί με την αδερφή του.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More