Νάντια Γιαννακοπούλου για Μάξιμο Μουμούρη: «Ήμουν ερωτευμένη μαζί του από το σχολείο»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα “Ποιος είναι πρωινιάτικα” βρέθηκε σήμερα η πολιτικός Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γνωριμία της με τον σύζυγό της και ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη αποκαλύπτοντας πως ήταν ερωτευμένη μαζί του από όταν ακόμα πήγαιναν σχολείο και πως την πρώτη κίνηση για να αρχίσει η σχέση τους την έκανε η ίδια λίγες μέρες μετά.

«Γνωριζόμαστε με τον Μάξιμο από το σχολείο. Δεν ήμασταν όμως μαζί από τότε. Εγώ τότε ήμουν αφοσιωμένη στα μαθήματά μου, παρότι ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη μαζί του… Ήμουν με τα μαθήματά μου τότε, ήμουν πρώτη μαθήτρια αλλά ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Τον είχα τσεκάρει άγρια… Μέσα μου το είχα αυτό το πράγμα, δε μου είχε φύγει. Ο πρώτος μου έρωτας. Νομίζω το είχε καταλάβει. 

Δε μπορούσε και να κρυφτεί αυτό αλλά δε του το είχα εκδηλώσει. Ήμουν και ντροπαλή. Το κρατούσα μέσα μου. Επειδή το είχα μέσα μου αυτό, απωθημένο και δε μπορούσα να το ξεπεράσω, σήκωσα μια μέρα το τηλέφωνο όταν ήμουν στο μεταπτυχιακό μου στο Μπριστολ, ήταν 25 Νοεμβρίου, τα γενέθλιά του είναι 27 αλλά είχα κάνει λάθος και του έστειλα μήνυμα για χρόνια πολλά» είπε η Νάντια Γιαννακοπούλου και συνέχισε,

«Είχαμε κοινές παρέες, κοινούς φίλους αλλά δεν ήμασταν κολλητοί. Του έστειλα αυτό το μήνυμα, μου απάντησε, το θυμάμαι σαν τώρα αυτό το μήνυμα, “ένα τόσο ωραίο μήνυμα από τόσο μακριά είναι καλοδεχούμενο αν και δεν είναι σήμερα τα γενέθλιά μου”. Και έτσι ξεκινήσαμε»

«Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση. Δε νομίζω ότι του κακοφάνηκε αυτό. Νομίζω ότι οι γυναίκες διαλέγουμε τους άντρες μας σε μεγάλο βαθμό. Εγώ είμαι και ένας άνθρωπος που όταν κάτι το θέλω στη ζωή μου πηγαίνω γι’ αυτό» συμπλήρωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Read More

And More