Νάντια Μπουλέ: 9 +1 φορές που μας έδειξε το σπίτι της

Σε μια πολύ όμορφη και δημιουργική φάση της ζωής της βρίσκεται η Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν επανήλθε στην τηλεόραση μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, “Aγγελική” εδώ και λίγο καιρό απολαμβάνει το νέο ρόλο της ζωής της, τον πιο σημαντικό θα λέγαμε, αυτόν της μητρότητας.

Πριν ένα μήνα περίπου η Νάντια Μπουλέ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που αποτελεί τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ. Από τότε η ζωή και η καθημερινότητά της άλλαξε πλήρως και εκείνη δε χορταίνει να περνά χρόνο με το μωράκι της. 

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν όμως μάλλον θα χρειαστεί για κάποιες ώρες να την αποχωρίζεται αφού οι φήμες τη θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του Dot με την ίδια ωστόσο να μην έχει κάνει καμία σχετική δήλωση.

Η Νάντια Μπουλέ εκτός όλων των άλλων είναι και πολύ ενεργή στα social media ενώ διαθέτει και τη δική της εταιρεία με eco προϊοντα. Πολλές φορές μάλιστα δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και το σπίτι της.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το σπίτι της Νάντιας Μπουλέ είναι σε λευκούς και καφέ τόνους. Πρόκειται για ένα αρκετά φωτεινό σπίτι με minimal διακόσμηση, φυτά, ξύλινα πατώματα, τζάκι και αρκετά βιβλία.

Δες παρακάτω 9+1 φορές που η Νάντια Μπουλέ μας έδειξε το σπίτι της.

Read More

And More