Νάντια Μπουλέ: “Oι πρώτες τρεις μέρες μετά τον τοκετό ήταν οι πιο δύσκολες”

Μαμά για πρώτη φορά έγινε πριν μερικές βδομάδες η Νάντια Μπουλέ με την αλλαγή αυτή στη ζωή της να την έχει κάνει να πετάει στα σύννεφα. Η αγαπημένη ηθοποιός λίγο καιρό μετά το τέλος της σειράς “Αγγελική” όπου πρωταγωνιστούσε τη φετινή σεζόν, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ.

Η Νάντια Μπουλέ αν και πλέον έχει ελάχιστον χρόνο για την ίδια, αποφάσισε να αφιερώσει μερικά λεπτά προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων στο instagram και συγκεκριμένα μέσ από τον λογαριασμό της εταιρείας με βιολογικά προϊόντα που διαθέτει.

Η ευτυχισμένη μανούλα που ρωτήθηκε για τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό, αποκάλυψε πως αυτές ήταν και οι πιο δύσκολες καθώς πονούσε περισσότερο και από τον ίδιο τον τοκετό.

“Οι επόμενες τρεις μέρες μετά τον τοκετό ήταν πιο δύσκολες από τον ίδιο τον τοκετό. Ευτυχώς με τα κατάλληλα παυσίπονα ήμουν οκ. Αλλά ειδικά την πρώτη μέρα, πονούσε όλο μου το σώμα από τη γέννα. Επίσης το πιο επίπονο κομμάτι του τοκετού ήταν πριν ξεκινήσει. Όταν προσπαθούσαν να μου βρουν φλέβα για τον ορό” έγραψε.

Read More

And More