Νάντια Μπουλέ: Αποχαιρέτησε το καλοκαίρι και την είδαμε για πρώτη φορά με μαγιό μετά τη γέννα

Η Νάντια Μπουλέ ξεκινά για τη νέα σεζόν με την οικογένειά της, αφού το φετινό καλοκαίρι έμελλε να αλλάξει τα πάντα στην καθημερινότητά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια – ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, δημοσιεύοντας στο Instagram τα πρώτα στιγμιότυπα από τη νέα της ζωή με την κόρη της. Πρόσφατα, η Νάντια Μπουλέ απάντησε και στο εάν τη φετινή σεζόν την απολαύσουμε κάπου τηλεοπτικά.

«Δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά αυτό που μου πρότειναν μου αρέσει πολύ και δεν με δεσμεύει πολύ χρονικά. Ώστε να μπορώ να είμαι πολύ με την μπέμπα. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να την αφήνω πολύ. Ίσα ίσα πιστεύω πως οι ώρες που θα λείπω θα μου κάνουν καλό και για το σπίτι. Έχω μάθει σε πολλές ώρες δουλειάς την ημέρα. Οπότε θα είναι ελάχιστη η απουσία μου σε σχέση με ένα full time ωράριο. Τα γυρίσματα θα είναι συγκεντρωμένα σε δύο ημέρες την εβδομάδα», απάντησε μέσω instagram.

Η Νάντια Μπουλέ αποχαιρέτησε το φετινό καλοκαίρι δημοσιεύοντας φωτογραφία της με μαγιό. Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη της ανάρτηση με μαγιό, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της.

“Γεύση καλοκαιριού, στην εκπνοή του”, έγραψε στη λεζάντα της στο instagram…

Read More

And More