Νάντια Μπουλέ: Διοργάνωσε διήμερο αφιερωμένο στον υγιεινό τρόπο ζωής… με διάσημους φίλους της! [pics]

Νάντια Μπουλέ: Διοργάνωσε διήμερο αφιερωμένο στον υγιεινό τρόπο ζωής… με διάσημους φίλους της! [pics] | tlife.gr

Το πρώτο Well B Retreat από τα Β by Nadia Boule είναι γεγονός! Τα ελληνικά βιολογικά προϊόντα B by Nadia Boule περιλαμβάνουν μια βρώσιμη και μια καλλυντική σειρά.

Προϊόντα όπως βιολογικό ελαιόλαδο, ελιές, μαρμελάδες, αλάτια, σοκολάτες αλλά και φυτικά κεριά, λάδι σώματος με βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντας και αρωματικά μαξιλαράκια λεβάντας είναι κάποια από αυτά, ενώ ολόκληρη η σειρά υπάρχει στο www.wellb.gr.

Στις 18-20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο διήμερο, αφιερωμένο στην υγιεινή ζωή και τις δραστηριότητες μέσα στη φύση, στο Thalatta Seaside μέλος της HotelBrain, στην Βόρεια Εύβοια.

Οι καλεσμένοι μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν sunset yoga, mountain bike, beach massage, pic nic και να παρακολουθήσουν θερινό σινεμά που στήθηκε για αυτούς στην παραλία του ξενοδοχείου. Φυσικά το μενού του διημέρου ήταν βιολογικό και προετοιμάστηκε από τον chef με προϊόντα της σειράς B by Nadia Boule.

Τα μαθήματα sunset yoga ανέλαβε η Έφη Δήμα και το hashtags που χρησιμοποιήθηκαν ήταν #organicisalifestyle και #yourstob υπενθυμίζοντας την ανάγκη για συνολική φροντίδα του εαυτού μας και σεβασμού στο σώμα και τις ανάγκες του.

Στο διήμερο wellness event παρευρέθηκαν οι εξής: Μέμος Μπεγνής, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Ποιμενίδης, Σπύρος Σαμοϊλης, Δημήτρης Μηλιόγλου, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, Έλενα Γαλύφα,  Κρυσταλλία, Angelica Dusk κ.α.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

READ more