Επιτέλους ένας ορός για τα μάτια και τις βλεφαρίδες μας!

Η νεανικότητα του προσώπου εξαρτάται απο τα μάτια, την πιο ευαίσθητη περιοχή και την πρώτη που εμφανίζει σημάδια στρες και κόπωσης απο το πέρασμα του χρόνου.
50% των γυναικών τις απασχολούν οι ρυτίδες κάτω απο τα μάτια, 60% απεχθάνονται τους μαύρους κύκλους και 80% δεν θεωρούν όμορφες τις βλεφαρίδες τους.
Οι πλαστικοί χειρουργοί συχνά διαχειρίζονται προβλήματα που συνδέονται με τη γήρανση στην περιοχή των ματιών, με βλεφαροπλαστική, επεμβασεις αισθητικής και θεραπείες για τις σακούλες – πρόσφατα και θεραπείες αναζωογόνησης βλεφαρίδων με στόχι να αναζωογονηθεί το βλεμμα και τα μάτια.

Ενσωματώνοντας όλα όσα θέλουν οι γυναίκες με τις καινούργιες πρακτικές, τα εργαστήρια της VICHY είδαν διαφορετικά τη νεανικότητα των ματιών. Ένα νεανικό βλέμμα δεν σημαίνει απλώς βλέμμα χωρίς ρυτίδες, μαύρους κύκλους και απώλεια σφριγγηλότητας. Εξαρτάται και από τις βλεφαρίδες. Γιατί οι βλεφαρίδες γερνούν.

Ενώ οι υπόλοιπες τρίχες στο σώμα μας στερεώνονται σε βάθος 4 mm μέσα στο δέρμα, οι βλεφαρίδες είναι λιγότερο ανθεκτικές στο τράβηγμα και το τρίψιμο, καθώς εμφυτεύονται μόλις γύρω στα 2 mm μέσα στο λεπτό δέρμα του βλεφάρου. Η ευθραυστότητα αυτή συνοδεύεται από πρόωρη γήρανση υπό την επήρεια εξωτερικών επιθέσεων που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση: φως του ήλιου (υπεριώδεις ακτίνες), νερό, εφαρμογή και αφαίρεση make-up.

Επίσης, η ηλικία επηρεάζει την ομορφιά των βλεφαρίδων: χάνουν το πάχος και το μήκος τους με το χρόνο, παρόλο που συνήθως δεν γκριζάρουν, χάρης σε ένα ένζυμο που προστατεύει το μελανοκύτταρο από μείωση της δράσης.
Ο νέος ορός επανάσταση από τη Vichy έχει μοναδική δράση όχι μόνο στα μάτια αλλά και στις βλεφαρίδες και βασίζει την τεχνολογία του
στη Ραμνόζη – μια μοναδικά ισχυρή αντιρυτιδική δραστική ουσία
σε παράγοντες λάμψης με μικρό πέρλες για φωτεινό βλέμμα
σε ceramides που ενδυναμώνουν και δίνουν όγκο στις βλεφαρίδες

Η αποτελεσματικότητα είναι εντυπωσιακή!

1 ΣΤΑΓΟΝΑ, 3 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ
ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 42% ΠΥΚΝΟΤΕΡΕΣ.

1. ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ LIFTING
-10% ΡΥΤΙΔΕΣ σε 10 ΛΕΠΤΑ
2. ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΜΕΣΗ ΛΑΜΨΗ
Από τη στιγμή της εφαρμογής του, η περιοχή των ματιών αναζωογονείται, ανανεώνεται, φωτίζει. Ενισχυμένη γυναικεία λάμψη:
3. ΟΡΑΤΑ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ σε ένα μήνα (κλινικά ελεγμένο)
Αναπληρωμένες, ανανεωμένες, πυκνότερες, πιο εύπλαστες και πιο φωτεινές, οι βλεφαρίδες είναι πιο ανθεκτικές στο σπάσιμο και στην επιφανειακή φθορά.
Η εφαρμογή του, μια ακόμα καινοτομία: Απλή. Γρήγορη. Με άμεση δράση. Χωρίς ερεθισμούς. Δράση σε όλη την περιοχή των ματιών με μια μόνο κίνηση.

Read More

And More