Νάντια Μπουλέ: Εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της κάνοντας yoga [pics]

Εντελώς σε νέα φάση ζωής βρίσκεται η Νάντια Μπουλέ. Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι άκρως ανανεωμένη κι αυτό δεν οφείλεται μόνο στο νέο look στα μαλλιά της. Έχει κάνει ήδη σημαντικά βήματα στο χώρο της υποκριτικής και συγκεκριμένα του μιούζικαλ και έχει ξεκινήσει μία επιχειρηματική δραστηριότητα. Εξέλιξε την αγάπη της για την μαγειρική και τα βιολογικά προιόντα και έφτιαξε μία εταιρεία που ασχολείται με αυτά.

Ο υγιεινός τρόπος ζωής ήταν βέβαια πάντα στη φιλοσοφία της Νάντιας. Για αυτό τον λόγο και είχε στο πρόγραμμά της τη διατροφή και την άσκηση. Συνήθως επιλέγει εναλλακτικούς τρόπους εκγύμνασης. Ένας από αυτούς είναι και η yoga στην οποία την είδαμε να επιδίδεται με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους κερδίζοντας θετικά σχόλια για το καλλίγραμμο κορμί της.

https://instagram.com/p/BkIeh1wHpal/?taken-by=nadiaboule

«Και κέρδισα έναν ακόμη χρόνο εμπειριών, ανθρώπων που ήρθαν, ανθρώπων που έφυγαν και ανθρώπων που είναι σταθερά εκεί. Να είμαστε καλά να μεγαλώνουμε και να κερδίζουμε ουσιαστικές χρονιές ζωής», τόνισε η Νάντια Μπουλέ κλείνοντας πριν λίγους μήνες τα 33 της και σίγουρα η χρονιά που ήρθε ήταν ακόμα πιο δυνατή.

Read More

And More