Νάντια Μπουλέ: Φωτογραφίζεται με νυφικά και αποκαλύπτει… “Κάνω ψυχοθεραπεία 9 χρόνια!”

“Κάνω ψυχοθεραπεία 9 χρόνια”, αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ στον Γιάννη Βίτσα και το “Εγώ!” μιλώντας για την προσωπική της ζωή και τους ανθρώπους που την εκμεταλλεύτηκαν. “Ο λόγος που ξεκίνησα (σ.σ. ψυχοθεραπεία) δεν είχε να κάνει τόσο με τη δουλειά όσο με τις προσωπικές μου σχέσεις. Με βοήθησε συνολικά ως άνθρωπο. Έδινα πολύ χώρο από τον εαυτό μου και δεν έβαζα όρια στο που μπορεί να φθάσει ο άλλος, με αποτέλεσμα να με ποδοπατούν συναισθηματικά”.

Ενώ, για τους δημόσιους τσακωμούς που πιθανότατα έχει κάνει είπε: “Έχω τσακωθεί δημόσια. Δεν πετούσα καρέκλες, αλλά μου έχει συμβεί. Επίσης μου έχει συμβεί να γνωρίσω ένα σύντροφό μου με τον οποίο ήμουν πολύ ερωτευμένη στις φίλες μου και να μην τον συμπαθήσει καμιά. Για εμένα αυτό είναι σημάδι πως κάτι δεν πάει καλά”.

Τέλος, η γνωστή παρουσιάστρια, ηθοποιός και τραγουδίστρια που φωτογραφήθηκε με νυφικά μίλησε και για το ενδεχόμενο του… γάμου! “Δεν θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά σε αυτήν τη φάση της ζωής μου, ούτε να παντρευτώ. Αν το επιθυμούσα θα το έκανα ήδη!”

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More