Νάντια Μπουλέ – Γιώργος Μαζωνάκης: Πρεμιέρα με φίλους για το Rocky Horror Show!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήρε το βάφτισμα του πυρός στο θέατρο και εμφανίστηκε σε ρόλο αφηγητή. Η Νάντια Μπουλέ έκανε την είσοδό της ως αρραβωνιασμένης κοπέλας (στο ρόλο της Τζάνετ) στο πλευρό του Μάξιμου Μουρμούρη και το Rocky Horror Show σήκωσε αυλαία την Παρασκευή στο Rex.
Tο θρυλικό rock ’n’ roll μιούζικαλ, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου συγκέντρωσε ένα σύνολο αξιόλογων ηθοποιών και έκανε πρεμιέρα, μεταμορφώνοντας το Rex σε ένα… τρομακτικό πύργο στα πρότυπα του αμερικάνικου καμπαρέ.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Νάντια Μπουλέ, ο Μάξιμος Μουμούρης, η -αγνώριστη- Τζένη Θεωνά, η Βασιλική Τρουφάκου, ο Ιβάν Σβιτάιλο, αλλά και ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης στο ρόλο του ανατρεπτικού τραβεστί. Ενώ, ο Γιώργος Μαζωνάκης αναλαμβάνει το ρόλο του αφηγητή!
Η υπόθεση του έργου:
Η υπόθεση πραγματεύεται την περιπέτεια του Μπραντ και της Τζάνετ, ενός αρραβωνιασμένου νεαρού ζευγαριού, εκπροσώπων της πουριτανικής μεσοαστικής τάξης, που παγιδεύεται στον πύργο όπου ζει το εξωγήινο τραβεστί Φρανκ-ν-Φέρτερ με ένα τσούρμο εξωφρενικών υπηρετών.
Εκεί γίνονται μάρτυρες της “δημιουργίας” του Ρόκι Χόρορ, ενός άντρα πλασμένου για να ικανοποιεί κάθε όρεξη του Φρανκ. Επιπλέον, το ζευγάρι γεύεται τις ηδονές της σεξουαλικής ελευθεριότητας, αλλά και τον τρόμο από τους αλλεπάλληλους φόνους. Μετά από τη νύχτα αυτή, “τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο”…
Δες ποιοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα:

Νατάσα θεοδωρίδου, Γιώργος Θεοφάνους

Παναγιώτης Μπουγιούρης, Νάντια Μπουλέ

Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Νάντια Μπουλέ, Μίνως Θεοχάρης

Τζένη Θεωνά, Νάντια Μπουλέ

Κωνσαντίνος Ρήγος, Νατάσα θεοδωρίδου, Γιώργος και Βίλλυ Θεοφάνους

Νάσος Παπαργυρόπουλος, Κωνσαντίνος Ρήγος

Read More

And More