Νάντια Μπουλέ: Η ελληνική showbiz εύχεται στην ηθοποιό για την εγκυμοσύνη της

Μια έκπληξη επιφύλασσε για το πρωί της Παρασκευής για τους διαδικτυακούς της – και όχι μόνο – η Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί την τηλεοπτική σειρά του Alpha “Aγγελική”, ανακοίνωσε πως σε λίγο καιρό θα γίνει μαμά για πρώτη φορά.

“Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού” έγραψε στην ανάρτησή της η Νάντια Μπουλέ. 

Λίγες ώρες μετά, αποκαλύφθηκε ότι βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της ενώ περιμένει κοριτσάκι.

Όπως ήταν φυσικό, μετά την ανακοίνωση αυτής της ευχάριστης είδησης η Νάντια Μπουλέ δεν έχει σταματήσει να δέχεται μηνύματα αγάπης και ευχές από τους Έλληνες celebrities. Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν την ευχάριστη είδηση είναι οι: Τατιάνα Στεφανίδου, Ναταλία Γερμανού, Έλενα Χριστοπούλου, Δούκισσα Νομικού, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Νίκος Χατζηνικολάου, Κρυσταλλία, Στέλιος Κουδουνάρης, Δημήτρης Μοθοναίος, Κατερίνα Τσάβαλου, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαίρη Συνατσάκη, Μαρία Κωνσταντάκη, Άντα Λιβιτσάνου, Ευρυδίκη, Δήμητρα Σιγάλα, Αργύρης Αγγέλου, Μαρία Ναυπλιώτου, Αποστολία Ζώη και Ελένη Καρακάση

Read More

And More