Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της, Σεμέλη μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους – Φωτογραφία

Η Νάντια Μπουλέ ετοιμάζεται για τα φετινά Χριστούγεννα με την οικογένειά της, δημοσιεύοντας στα social media στιγμιότυπα από τον διακόσμηση του σπιτιού της για τις γιορτές.

Η γνωστή ηθοποιός – παρουσιάστρια πέρασε την Κυριακή εντός σπιτιού, ανεβάζοντας στο instagram ένα στιγμιότυπο με την κόρη της, Σεμέλη μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Boule (@nadiaboule)

Η Νάντια Μπουλέ τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια δίπλα στον Γιώργο Ισαάκ και την κόρη τους.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello η Νάντια Μπουλέ είχε μιλήσει για την γνωριμία με τον σύντροφό της, η οποία συνέβη αρκετά πριν τη σχέση τους.

«Δεν ήμουν από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι μια επαγγελματική/ φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά. Είχα στο μυαλό μου ότι μια ερωτική σχέση προκύπτει από την αρχή που γνωρίζεις έναν άνθρωπο. Είναι πολλά τα χρόνια που είμαστε μαζί, αλλά νομίζω ότι στο ξεκίνημα της σχέσης μας ήταν πολύ βοηθητικό ότι γνωριζόμασταν καλά και ξέραμε πως λειτουργεί ο καθένας ακόμα και στην προσωπική του ζωή, γιατί είχαμε ζήσει πολλά ως φίλοι και συνεργάτες», είχε δηλώσει η Νάντια Μπουλέ.

Φωτογραφίες: Instagram.

Read More

And More