Νάντια Μπουλέ: Η νέα καθημερινότητα της ηθοποιού με τη νεογέννητη κόρη της

Ήταν ξημερώματα της Παρασκευής 16 Ιουλίου, όταν η Νάντια Μπουλέ έζησε το πιο όμορφο θαύμα της ζωής της, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της.

Οι πρώτες στιγμές με το μωρό της είναι ανεκτίμητες και η αγαπημένη ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μη μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει πως εκείνη και ο σύντροφός της Γιώργος Ισαάκ είναι πλέον γονείς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Isaak (@isaakgeorge)

 

“Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Επιστροφή στο σπίτι με το κορίτσι μας” ήταν τα πρώτα της λόγια στα social media, λίγες μέρες αφότου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Το σπίτι του ζευγαριού έχει γεμίσει με ροζ μπαλόνια, δώρα για τη μικρή και… κλάματα μωρού, με την Νάντια Μπουλέ και τον Γιώργο Ισαάκ να είναι ενθουσιασμένοι για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή τους.

Η Νάντια Μπουλέ θήλασε τη νεογέννητη κόρη της από την πρώτη στιγμή και παρά τα ξενύχτια και την κούραση απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μητρότητας. Η ηθοποιός δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της από την μικρή της πριγκίπισσα!

 

Μέσα από τον λογαριασμό της εταιρίας με βιολογικά προϊόντα που διαθέτει στο Instagram, η Νάντια Μπουλέ μίλησε πρώτη φορά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον τοκετό: “Οι επόμενες τρεις μέρες μετά τον τοκετό ήταν πιο δύσκολες από τον ίδιο τον τοκετό. Ευτυχώς με τα κατάλληλα παυσίπονα ήμουν οκ. Αλλά ειδικά την πρώτη μέρα, πονούσε όλο μου το σώμα από τη γέννα. Επίσης το πιο επίπονο κομμάτι του τοκετού ήταν πριν ξεκινήσει. Όταν προσπαθούσαν να μου βρουν φλέβα για τον ορό… Γέννησα φυσιολογικά και είχε την πιο ωραία και είχα την πιο ωραία εμπειρία τοκετού! Κανένας τοκετός δεν είναι ίδιος αλλά χαίρομαι που έζησα το δικό μου τόσο όμορφα. Θήλασα αμέσως μετά και κάνω αποκλειστικό θηλασμό μέχρι τώρα!”.

Όσον αφορά το όνομα της μικρής, το ζευγάρι δεν έχει καταλήξει ακόμη! Μέχρι στιγμής, η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος Ισαάκ προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους με τον ερχομό της κόρης τους και τη νέα καθημερινότητα που βιώνουν με ένα μωράκι στο σπίτι.

Read More

And More