Νάντια Μπουλέ: Καλοκαιρινή έξοδος στο θέατρο! [pics]

Η Νάντια Μπουλέ δεν σταματά τις βραδινές εξόδους με αγαπημένα της πρόσωπα. Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια αγαπά πολύ το θέατρο και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει σε κάποια θεατρική παράσταση. Μετά από την ολιγοήμερη απόδρασή της στην Μύκονο, γύρισε στην Αθήνα και κάνει και πάλι τις αγαπημένες της εξόδους στο θέατρο. Πρόσφατα βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου και στην παράσταση «Οιδίπους».

Χαμογελαστή κι ευδιάθετη πόζαρε στον φακό και μάλιστα εντυπωσίασε με την καλοκαιρινή της εμφάνιση, φορώντας ένα floral maxi φόρεμα και έχοντας wet look στα μαλλιά της.

H παράσταση που παρακολούθησε, εξιστορεί έναν από τους αρχαιότερους μύθους, αυτόν των Λαβδακιδών, όπως τον συνέλαβε ο λαός και τον διαχειρίστηκαν οι μεγάλοι τραγικοί ποιητές: από την άφιξη του Κάδμου στην Θήβα, τον γάμο του Λάιου με την Ιοκάστη, τη γέννηση του Οιδίποδα, την πατροκτονία και τη λύση του αινίγματος της σφίγγας, την τύφλωση, την εξορία, τη σύγκρουση του Ετεοκλή και του Πολυνείκη, την ανυπακοή της Αντιγόνης στην εντολή του Κρέοντα και το τέλος του Οιδίποδα. Παρακολουθούμε επί σκηνής έναν μύθο που με συμβολικό τρόπο περιγράφει τη δημιουργία του κόσμου, την εξέλιξη των πρώτων μορφών κοινωνίας, την οργάνωση των εξουσιών και τη θέσπιση της πρώτης νομοθεσίας που αποτέλεσε και το τέλος της μυθολογικής (ηρωικής) περιόδου. Όλοι οι αρχαίοι λαοί μέσα από Επικές Αφηγήσεις έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τη δημιουργία του Κόσμου. Σήμερα, παρακολουθώντας τις απαρχές του κόσμου μέσα από τους αρχαίους μύθους, συνειδητοποιούμε καλύτερα τις παθογένειες της εποχής μας και τα αδιέξοδα που δημιουργεί η κοινωνική ανισότητα που βιώνουμε στην πιο ακραία της μορφή.

Η Νάντια Μπουλέ με την πρωταγωνίστρια της παράστασης Λένα Δροσάκη

Read More

And More