Νάντια Μπουλέ: Κάνει yoga δίπλα στο κύμα και μας δείχνει τις υπέροχες αναλογίες της! [pic]

Νάντια Μπουλέ: Κάνει yoga δίπλα στο κύμα και μας δείχνει τις υπέροχες αναλογίες της! [pic] | tlife.gr

Η Νάντια Μπουλέ διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz. H ηθοποιός φροντίζει καθημερινά για την ψυχική και σωματική της υγεία, επιλέγοντας τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και απαλλαγμένες από επεξεργασμένη ζάχαρη. Σε συνέντευξη της σε γνωστό περιοδικό η όμορφη Νάντια είχε δηλώσει πως αφορμή για να αλλάξει τη διατροφή της και γενικότερα την καθημερινότητα της στάθηκαν κάποιες ιατρικές εξετάσεις που έκανε και της αποκάλυψαν πως έχει προδιάθεση για σάκχαρο.

Έπειτα από αυτό το γεγονός, η Νάντια άρχισε να «κοιτάει» πιο βαθιά τα προϊόντα και να επιλέγει τροφές που περιέχουν μόνο ευεργετικές ουσίες για τον οργανισμό. Η έρευνα που έκανε μέχρι να βρει τις κατάλληλες  τροφές ήταν και η αιτία που δημιούργησε το δικό της brand με υγιεινές τροφές για όλους.

Εκτός από τη διατροφή της όμως, η ηθοποιός φροντίζει να γυμνάζεται. Πέρα από την σωματική της υγεία, η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια χρειάζεται μια καλή φυσική κατάσταση για το επάγγελμά της, αφού το μιούζικαλ απαιτεί άρτια σκηνική παρουσία. Η ίδια, προτιμά pilates και yoga καθώς πέρα από το γεγονός ότι την γυμνάζουν την ηρεμούν κιόλας. Το απόγευμα της Τρίτης, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία που γυμνάζεται δίπλα στο κύμα, δείχνοντάς μας για ακόμη μια φορά τις άψογες αναλογίες που διαθέτει!

Δες τη φωτογραφία:

READ more