Νάντια Μπουλέ: Όσα αποκαλύπτει για την τηλεοπτική της επιστροφή, ενάμιση μήνα μετά τον ερχομό της κόρης της

Η Νάντια Μπουλέ μόλις ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της, προετοιμάζεται πυρετωδώς για την τηλεοπτική της επιστροφή!

Μετά το τέλος της σειράς “Αγγελική”, η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στην παρουσίαση, καθώς όπως φημολογείται το τελευταίο διάστημα πρόκειται να αναλάβει το DOT στον ΣΚΑΪ. Η Νάντια Μπουλέ έχει επιβεβαιώσει στα social media ότι θα την δούμε στην τηλεόραση, χωρίς ωστόσο να έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το βράδυ του Σαββάτου, η ηθοποιός και παρουσιάστρια έκανε Q&A στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, σε συνδυασμό με την μητρότητα: «Ανυπομονώ και εγώ! Δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά αυτό που μου πρότειναν μου αρέσει πολύ και δεν με δεσμεύει πολύ χρονικά. Ώστε να μπορώ να είμαι πολύ με την μπέμπα. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να την αφήνω πολύ. Ίσα ίσα πιστεύω πως οι ώρες που θα λείπω θα μου κάνουν καλό και για το σπίτι.

Έχω μάθει σε πολλές ώρες δουλειάς την ημέρα. Οπότε θα είναι ελάχιστη η απουσία μου σε σχέση με ένα full time ωράριο. Τα γυρίσματα θα είναι συγκεντρωμένα σε δύο ημέρες την εβδομάδα».

Read More

And More