Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει τις απίστευτες αναλογίες της!

Από τις πιο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες της γενιάς της, η Νάντια Μπουλέ μας έχει χαρίσει ωραίες θεατρικές στιγμές καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε διάσημα μιούζικαλ τα τελευταία χρόνια! Η Νάντια όμως έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στη σωστή διατροφή και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά επιλέγοντας από παραγωγούς τα καλύτερα και πιο αγνά προϊόντα.

Η Νάντια επιλέγει να τρώει σωστά χωρίς να στερείται κάτι όμως. Η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της στο TLIFE πριν λίγο καιρό “Δεν γυμνάζομαι κάθε μέρα και δεν κάνω υστερίες με το φαγητό. Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ακούμε το σώμα μας και το λέω από προσωπική εμπειρία: Σε μια φάση της ζωής μου που ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με εμένα βρήκα μετά από εξετάσεις ότι έχω μια οικογενειακή προδιάθεση για ζάχαρο και αυτό εκφραζόταν μέσα από το σώμα μου με διάφορες ενοχλήσεις και εκεί σταμάτησα την επεξεργασμένη ζάχαρη και άρχισα να ψάχνω όλους τους εναλλακτικούς τρόπους. Τα τρικ που χρησιμοποιώ για να σταθεροποιήσω την κατάσταση μου είναι αρχικά να κάνω πολλά και μικρά γεύματα και επίσης φροντίζω να έχω πάντα πάνω μου κάτι που θα με γλυκάνει χωρίς να έχει ζάχαρη. Π.χ. ένα παστέλι με μέλι, ή ένα φρούτο”…

Η Νάντια Μπουλέ με αφορμή την θεατρική περιοδεία της, βρήκε την ευκαιρία να “παίξει” με το νερό και η πόζα της με μαγιό, αναδεικνύει το υπέροχο κορμί της!

Read More

And More