Νάντια Μπουλέ: Συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα 3 μήνες πριν γεννήσει την κόρη της

Η Νάντια Μπουλέ διανύει την πιο γλυκιά περίοδο στη ζωή μιας γυναίκας. Η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια είναι για πρώτη φορά έγκυος και σε περίπου τρεις μήνες από τώρα θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ.

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια περιμένει κοριτσάκι, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει ακόμη πώς θα την ονομάσει. Βέβαια η Νάντια Μπουλέ τόνισε πως το όνομά της θα είναι άσχετο και δεν θα είναι από κάποιο μέλος της οικογένειάς της ή του αγαπημένου της. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στη σειρά του Alpha “Αγγελική” και σύμφωνα με το σενάριο, η “Τζένη” – ο ρόλος που υποδύεται – μένει έγκυος και στο σήριαλ. 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Νάντια Μπουλέ σε εξωτερικά γυρίσματα για την “Αγγελική” στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Θησείο. Η γνωστή ηθοποιός φορώντας ένα maxi φόρεμα και παλτό έκρυβε διακριτικά την φουσκωμένη της κοιλίτσα, για τις ανάγκες του ρόλου της.

“Εξωτερικά γυρίσματα σήμερα, με τον ανοιξιάτικο ήλιο να μας χτυπάει κατάμουτρα” είχε σχολιάσει στα social media δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τα γυρίσματα στο Θησείο.

«Το πρώτο τρίμηνο δεν το είχαμε πει σε κανέναν, ούτε στις οικογένειές μας. Ένιωσα τύψεις που δεν ήμουν τόσο χαρούμενη, τις έδιωξα όμως γρήγορα γιατί πιστεύω ότι πρέπει να είσαι πολύ ειλικρινής με τον εαυτό σου. Θεωρώ ότι όλοι έχουμε δικαίωμα σε όλα τα συναισθήματα. Μετά το τρίμηνο, άφησα και τον Γιώργο να χαρεί», αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο DOT.

Η Νάντια Μπουλέ μπορεί να εργάζεται αδιάκοπα, ωστόσο ένα πράγμα έχει στο μυαλό της… την ημέρα που θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More