Νάντια Μπουλέ: Τα συγκινητικά λόγια για την φιλία με την Μάρω Κοντού!

Νάντια Μπουλέ: Τα συγκινητικά λόγια για την φιλία με την Μάρω Κοντού! | tlife.gr

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες και πρόβες για την πρεμιέρα του Grease βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Νάντια Μπουλέ μαζί με όλη την ομάδα και απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Η πολυτάλαντη Νάντια, μετά την “Evita” θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο μιούζικαλ “Grease” και η χαρά της είναι μεγάλη.

Η μεγαλύτερη μάλιστα έκπληξή της ήταν η συνεργασία με την Μάρω Κοντού και η φιλία που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους. Η ίδια η Μάρω Κοντού έχει δηλώσει πως είναι πια φίλες με την Νάντια και η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός ανέβασε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram της: “Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα τη γνώριζα από κοντά. Πόσο μάλλον ότι θα είχα την χαρά να βρεθώ δίπλα της σε μια σκηνή. Το ότι μπορώ να την αποκαλώ φίλη, μου φαίνεται εξωπραγματικό, σχεδόν αστείο. Και το ότι σε λίγες μέρες θα βρεθούμε μαζί ξανά στη σκηνή για το Grease με κάνει ευτυχισμένη. Πόσο σ’ ευχαριστώ για όλα μόνο εγώ το ξέρω”.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Μετά την τεράστια επιτυχία τους στην Evita, o Δημήτρης Μαλισσόβας ξανασυναντάει τη Νάντια Μπουλέ, παρέα αυτή τη φορά με τον Δήμο Αναστασιάδη που για πρώτη φορά ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι.

Τη Σάντι και τον Ντάνι πλαισιώνουν ένα λαμπερό, εντυπωσιακό, πολυμελές cast ηθοποιών, τραγουδιστών και χορευτών που υπερασπίζονται με σαρωτική ενέργεια και αστείρευτο πάθος, τόσο την παρουσία τους στη σκηνή, όσο και ολόκληρο το απαιτητικό αυτό εγχείρημα!

Ο πάντα απρόβλεπτος Πέτρος Κωστόπουλος, φέτος κάνει την έκπληξη στο GREASE, παρουσιάζοντας μια πλευρά του που κανείς δεν περίμενε, και ανατρέποντας τα πάντα…

Φιλική συμμετοχή – Μάρω Κοντού. Η σπουδαία Κυρία που φέρνει στη σκηνή του PassportMusicTheatre, την αύρα των παλιών, μεγάλων πρωταγωνιστών του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου.

READ more