Νάντια Μπουλέ: Χαλαρές στιγμές στην Μύκονο! [pics]

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ και οι πρώτες αφίξεις στην Μύκονο έχουν ήδη αρχίσει! Αυτές τις μέρες, η Νάντια Μπουλέ απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στο Νησί των Ανέμων, παρέα με την καλή της φίλη και συνάδερφο, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, με τις δύο γυναίκες να χαλαρώνουν και να γεμίζουν μπαταρίες.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιός βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της. Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το θρυλικό μιούζικαλ Grease, η Νάντια Μπουλέ αναζητά τα νέα της επαγγελματικά βήματα στον χώρο του θεάτρου που αγαπά τόσο και της ταιριάζει. Παράλληλα, δεν έχει σταματήσει να ασχολείται και με την προώθηση βιολογικών προϊόντων που φέρουν το όνομά της.

Αυτό το διάστημα που δεν συμμετέχει σε κάποια θεατρική παράσταση, η όμορφη ηθοποιός έχει περισσότερο χρόνο για βόλτες και για να βλέπει τα αγαπημένα της πρόσωπα. Έτσι, αποφάσισε να διοργανώσει μια μικρή απόδραση ως το κοσμοπολίτικο νησί, για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα της Μυκόνου. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την γνωστή ηθοποιό με την θεατρολόγο σε μία από τις βόλτες τους στο Νησί των Ανέμων, όπου έκατσαν για δείπνο σε γνωστό μαγαζί δίπλα στη θάλασσα. Η Νάντια δεν σταμάτησε να χαμογελά και να απολαμβάνει τη κάθε της στιγμή στο κυκλαδίτικο νησί!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Μερικές ώρες μετά, η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε την Νάντια Μπουλέ και τη Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, στην Ψαρρού και όπως ήταν αναμενόμενο μαγνήτισαν τα βλέμματα. Οι δύο γυναίκες, οι οποίες συνεργάστηκαν στα μιούζικαλ ”Evita”, ”Hair” και ”Grease” φαίνονταν πολύ ευδιάθετες και χαλαρές.

Με λευκό outfit η Νάντια και με μαύρο πανωφόρι η Μαριλένα, είχαν καθίσει σε ένα τραπέζι του Nammos συνδυάζοντας χαλάρωση και κους-κους μαζί με έναν φίλο τους.

Δες το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=gcSGCENY2I8

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More