Νάντια Χαλαμανδάρη: Η δημοσιογράφος που παντρεύτηκε πρίγκιπα της Ισπανίας, αποκαλύπτει πως περνάει με το νεογέννητο γιο της στο σπίτι!

Η δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη, παντρεύτηκε στις αρχές του Ιουνίου τον πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο της Ισπανίας, στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου ενώ τρεις μέρες μετά έφερε στον κόσμο το γιο τους!

Η Νάντια που ερωτεύτηκε τον πρίγκιπά της πριν από ένα χρόνο εδώ στην Ελλάδα και από τότε είναι αχώριστοι! Διάβασε εδώ την ιστορία της και το love story τους!

Η Νάντια εδώ και ένα μήνα βιώνει τις πρώτες μέρες της ως μανούλα και σήμερα μοιράστηκε μαζί μας με πολύ χιούμορ τις εμπειρίες της. ” Εγώ και ο σύζυγός μου” έγραψε, μοιραζόμαστε τις ευθύνες του νεογέννητου γιου μας. Εγώ τον θηλάζω γιατί εκείνος δεν μπορεί, και αυτός κοιμάται, γιατί εγώ δεν μπορώ”!

Η Νάντια με το μωρό είναι λογικό να ζει όσα ζουν οι νέες μανούλες που το μωρό δεν τους αφήνει να κοιμηθούν και πολλές ώρες αλλά είναι ευτυχισμένη και ξετρελαμέμνη με το αγγελούδι που της άλλαξε τη ζωή!


Me and my Husband we Share Our Newborn’s Baby Boy Responsibilities. I Breastfeed Because He Can’t And He Sleeps Because I Can’t! #LOVE #my #new #family

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nadia Halamandari (@nadiahalamandari) στις

Read More

And More