Νάντια Χαλαμανδάρη: Καλεσμένη σε γάμο στην Αθήνα! Video

Λίγο καιρό μετά τους εορτασμούς για τα δεύτερα γενέθλια του γιου της, Nicolas,  η Ελληνίδα δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη έφυγε από τη Μαδρίτη -όπου ζει  μαζί με τον σύζυγό της Ισπανό Πρίγκιπα Fernando Gómez-Acebo Borbon και το γιο τους- για να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Αφορμή ήταν ένας γάμος στην οικογένεια που πραγματοποιήθηκε πριν από  λίγες μέρες. Το μυστήριο έγινε στο Χαλάνδρι και όλα ήταν άκρως εντυπωσιακά.

https://instagram.com/p/BlQC4qKhzS3/

Βέβαια, ο γάμος δεν ήταν ο μοναδικός λόγος για τη Νάντια να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν θα μπορούσε να επιλέξει καλύτερο προορισμό για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Έτσι, βρέθηκε σε Κρήτη και Μύκονο.

Η ίδια επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει στην Αθήνα με την κατασκευαστική εταιρία της οικογένειας της, αλλά και τα διεθνή project που έχει κρατήσει σαν παραγωγός και δημοσιογράφος, απαιτούν πολλά ταξίδια. Μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ισπανία και Ελλάδα. Μέχρι ο γιος της να πάει σχολείο οπότε θα είναι δύσκολο να απουσιάζει από τη Μαδρίτη.

Read More

And More