Νάσια Κονιτοπούλου: «Είμαι κατά των εμβολίων, δε φοβάμαι και να κολλήσω γιατί θα το περάσω ελαφρά»

Η Νάσια Κονιτοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκαλύπτοντας πως είναι κατά των εμβολίων και δεν έχει σκοπό να εμβολιαστεί ακόμα και αν αυτά γίνουν υποχρεωτικά και σε μικρότερες ηλικίες. 

«Δεν έχω εμβολιαστεί. Είναι μια απόφαση συνειδητή. Την έχω πάρει από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι κυκλοφόρησε το εμβόλιο. Δε θέλω να το κάνω γιατί δεν έχω πειστεί. Τα εμβόλια πρέπει να δοκιμάζονται αρκετά χρόνια πριν βγουν στο εμπόριο και αυτό δεν έχει δοκιμαστεί. Μετά σκέφτομαι ότι ίσως δεν είναι και τόσο αποτελεσματικό. Μετά από τόσο καιρό που έχει κάνει τόσος κόσμος εμβόλιο, δε βλέπω και καμιά ιδιαίτερη πρόοδο. 

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι λάθος, είναι αντισυνταγματικό. Είναι κατά της ελεύθερης βούλησης του ατόμου, δε συμφωνώ καθόλου. Αν ο εμβολιασμός γίνει υποχρεωτικός και στις πιο μικρές ηλικίες, δεν πρόκειται να πληρώσω τίποτα, πολύ απλά θα προσπαθήσω να βρω το δίκιο μου» είπε η Νάσια Κονιτοπούλου.

Στη συνέχεια, η Νάσια Κονιτοπούλου παραδέχτηκε πως έχει τσακωθεί με φίλη της για το εμβόλιο ενώ όπως είπε δεν φοβάται γιατί και να κολλήσει, θα το ξεπεράσει εύκολα.

«Έχω τσακωθεί με φίλη και μάλιστα πολύ καλή που προσπαθεί να με πείσει και δε μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένει τόσο πολύ. Είναι δικαίωμά μου να μη θέλω να κάνω ένα εμβόλιο. Δε φοβάμαι ιδιαίτερα. Και να κολλήσω θα το ξεπεράσω όπως κάθε ίωση που κολλάω κάθε χρόνο». 

Read More

And More