Νάταλι Κακκαβά: Έξαλλη με αεροπορική εταιρία – Τι συνέβη στην παρουσιάστρια

Το βράδυ της Δευτέρας, η Νάταλι Κακκαβά αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της την δυσάρεστη περιπέτεια που είχε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η παρουσιάστρια του καιρού είχε κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για ταξιδέψει στην Κω μαζί με τα παιδιά της από τον περασμένο Ιανουάριο. Και ενώ όλα πήγαιναν καλά, λίγο πριν οι τρεις τους επιβιβαστούν στο αεροπλάνο τους ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. Η Νάταλι Κακκαβά έγινε έξαλλη με την συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία, γεγονός που αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Θέλω να εκφράσω την πικρία και αγανάκτηση μου γι αυτό που έζησα σήμερα εξαιτίας της απαράδεκτης και αντιεπαγγλεματικής αντιμετώπισης που είχα από την @olympic_air.
Είχα κάνει κράτηση 3 εισιτηρίων από τον περασμένο Ιανουάριο για να ταξιδέψω μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά μου στην Κώ.. Πήγα λοιπόν σήμερα κανονικά στο αεροδρόμιο,μου έκαναν check in( μου χρέωσαν επιπλέον 70 ευρώ για δύο βαλίτσες) ,πέρασα από τον έλεγχο και φτάνω στο Gate έγκαιρα προκειμένου να επιβιβαστώ.. Και εκεί μου λένε θρασύτατα ότι δεν έχω θέσεις στην προγραμματισμένη πτήση μου και ότι δεν θα πετάξω..

ΣΟΚ…Στα εισιτήρια μου μάλιστα δεν είχαν αναγράψει τις θέσεις που είχα κλείσει υποτίθεται προ εξαμήνου αλλά είχαν βάλει πελάτης standby..ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ? Δηλαδή περνάμε κανονικά τον έλεγχο και πριν ακριβώς από την επιβίβαση θυμούνται να μας πουν ότι το αεροπλάνο είναι πλήρες και δεν χωράμε? ΞΕΦΤΙΛΑ.. Εγώ φυσικά άρχισα να ουρλιάζω..έγινα και ρεζίλι από πάνω..και τα παιδιά μου έκλαιγαν.

Τελικά επειδή στη ζωή υπάρχουν ακόμα ευγενικοί και καλόψυχοι άνθρωποι,τελευταία στιγμή ένας συνεπιβάτης μας, που μας λυπήθηκε, μας παραχώρησε εθελοντικά το εισιτήριο του για να πετάξω εγώ στη θέση του..Xίλια ευχαριστώ από καρδιάς γι αυτή σου την πράξη..Να σημειωθεί ότι η επόμενη πτήση ήταν στις 7 το απόγευμα… Νιώθω ειλικρινά αηδία για τη σημερινή μας περιπέτεια.. Κανένας σεβασμός σε μια μητέρα με δύο ανήλικα παιδιά από μια εταιρεία υποτίθεται πρέσβης της Ελλάδας… ΝΤΡΟΠΉ”

Τέλος καλό όλα καλά!

Read More

And More