Ναταλί Κάκκαβα: “Έχω πολλές μαύρες ημέρες και κλαίω. Νιώθω πως δεν αντέχω άλλο”

Η Ναταλί Κάκκαβα επιστρέφει στην tv και στο πλευρό του Γρηγόρη Γκουντάρα, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. 

Το ζευγάρι, εκτός από την παρουσίαση του Big Brother θα αναλάβει μαζί και την παρουσίαση της νέας εκπομπής, Όλα Γκουντ της οποίας μάλιστα το τρέιλερ κυκλοφόρησε πρόσφατα (Δες εδώ το τρέιλερ)

Η Ναταλί Κάκκαβα λίγο πριν το τηλεοπτικό της comeback έκανε μια διαφορετική ανάρτηση στο instagram, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα μας.

«Ξέρω όλοι μας νιώθουμε μουδιασμένοι με όλη αυτή την μαυρίλα που καλούμαστε να διαχειριστούμε καθημερινά… Ακούς ειδήσεις και σκέφτεσαι… Μα δεν γίνεται… Θ ακούσω και κάτι καλό σήμερα… Κατακλύζεσαι από αρνητικές σκέψεις για το μέλλον των παιδιών μας, των αγαπημένων μας, για τη ζωή μας την ίδια..

Και σκέφτεσαι μα τι έχω κάνει λάθος? Γιατί στη γενιά μας? Γιατί τώρα? Γιατί σε μας? Δεν έχω απάντηση… Μη νομίζετε… Κι εγώ έχω πολλές μαύρες ημέρες.. Και κλαίω… Και νιώθω πως δεν αντέχω άλλο… Και λυγίζω… Δεν είμαι άτρωτη… Όμως… Ξέρετε τι με κάνει να σηκώνομαι? Δεν έχω το δικαίωμα να το βάλω κάτω.. Θα παλέψω.. Θα αντισταθώ.. Και στο τέλος θα κερδίσω.. Το οφείλω πρώτα απ όλα στον εαυτό μου… Και σε όσους με αγαπούν.. Δύναμη φιλαράκια μου… Θα τα καταφέρουμε.. @g.goudaras σ ευχαριστώ και συγνώμη.. ξέρεις εσύ», έγραψε στο instagram.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava)

Read More

And More